Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chal
addikt
Nálam a felfújható peremű (4 méteres) most a 2. szezont húzza, egyelőre okénak tűnik. Ha nem találkozik macskával, madárral, akkor szerintem pár évet kibír.
Kisebb gyerekkel én nem tudok elképzelni csővázas medencét. Amikor az 5-8 évesek másznak ki/be a felfújható pereműn (hason és egyéb leírhatatlan pozíciókban), vagy épp ugranak, akkor mindig azt érzem, hogy ez egy nagyon-nagyon jó döntés volt. Arról nem is beszélve, hogy felnőttként is roppant kényelmes kikönyökölni vagy kihasalni a szélére. Lehet találni mindkét nagy gyártónál pumpa nélküli csomagot is, ilyen 20-25eFt-ért szórják a 3.5 - 4 métereseket. Szóval ha valakinek úgy tartja úri kedve, akkor évente cserélheti, havi szintre leosztva nem kapna egy pizzát az árából (persze tegyük hozzá: azért nem árt gondolni a környezetre is).
Az előrelépést én a fémpalástos, kifóliázott, leásottban látom, beton alappal (ha kicsit nagyobb lesz a gyerek), a csővázast szerintem kihagyom. De persze az egész ízlés kérdése. Egyébként jövőre lehet hogy bele is vágok, a költségvetést már számolgattam, illetve az a terv, hogy bevágjuk a teraszba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest