Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5019) z123456789 válasza tamáspapa (#5016) üzenetére


z123456789
addikt

Én azért leírom itt, hátha lesz még valakinek szüksége rá. Többiek csak megbocsátanak. :)
A HDD-t kösd a PC-re! Ha lehet USB 3.0-án, mert úgy gyorsabb a működése. (PC hátulján olyan slot-ba kell bedugni, ami kék színű, elvileg az mind 3.0 ;) )
Nekem win 8.1 van, de szerintem a 8.0 is ugyan az kb. Kattints a start menüre, és utána a kezdőképernyőn kezd el írni (nem kell sehova kattintani) hogy part(ícionálás) és elvileg a jobb felső sarokban a keresősáv ki fogja ezt dobni. Válaszd ki a Partíciók létrehozása....-t.
A megnyíló ablakban válaszd ki a megfelelő lemezt, és jobb gomb, majd partíció törlése.
Ezután (nem emlékszem pontosan de azt hiszem) ugyanígy jobb gomb, partíció létrehozása, vagy dupla katt, és utána part. létrehozása, és ott fogja megkérdezni hogy milyen partíciót szeretnél létrehozni. GPT-t.
Ezután nézd meg filekezelőben hogy látja-e a partíciót! Ha igen, akkor leválaszt. Ezzel a programmal. (Med fórumos ajánlást követve.) Rádugod a MED-re, és ha látja, akkor (nem is ceruza meg szerk gomb, hanem) beállítások, és azt hiszem egyéb alatt találsz olyat hogy HDD formázása.

SZERK.: vagy akár úgy is lehet. :D ---->(#5017) Ispy

FW frissítés-t is leírjam?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.