Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Mangosztán
üzenetére
Akkor az nem sikerült kuplungcsere volt.
-
tresh
veterán
Szerintem egyikkel se fogsz mellé lőni. De szerelőt nehezebb lesz találni a mazdához főleg aki látott már mps-t. Ebből a szempontból a golf jobb választás. Mindenképp vigyél magaddal a márkához értő szerelőt mert ezeket nem bevásárlásra veszik az emberek és itt már az üzemeltetési költségek is zsebe nyúlósak. Amúgy ha egy kis élmény kell és nem szeretnél turbost egy 2.0 lityis 3-as hibátlan lenne. Azzal mellé nyúlni se tudsz nagyon

-
tresh
veterán
Hát ha gonosz lennék akkor azonkívül hogy mazdából nem veszünk dízelt.. semmi
Gondolom ez a psa féle 2.2 hdi lesz. Nem rossz motor de elég sok panasz és probléma van az 1.6 /2.0dízelekkel ami szintén psa. Így én max akkor venném meg ha én vagyok az első gazdája és tudom hogy időben kapja az olajat stb. Amúgy a motor maga jó megbízható de nem mazda körítéssel. -
-
tresh
veterán
Hello!
Ha magasan fog a pedál akkor a tárcsa kopott és csere érett. Nem nagy összeg kedvezménnyel kb 35k körül van a komplett szett+30-40k munkadíj. Amúgy meg egy gyors tesztel ki is derül mennyire kuka.. Kézifék behúz, egyesbe berakod és kuplungot ráengeded, ha lefullad hamar vagy ha felpörög a fordulatszám akkor kopott a kuplung.
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

volt egy fekete meg ez. Ez volt jobb állapotba.