Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
róbert gida
tag
Most ,hogy lecseréltem a téli gumikat nyárira sajnos a tél hagyott nyomot a kocsin és ezt most láttam meg.Az autóm most májusban lesz egy éves.A kipufogóm a hátsó dobtól a végéig elkezdett rozsdásodni
.Sajnos a féktárcsák is csúnyák sőt érdekes sötétes színük van nem fényesek.Mielőtt bárki is azt hinné,hogy nem vigyázok az autóra azoknak mondom,hogy garázsban tartom mindig lemosom (amennyire tudom) a sólevet róla.A Mazdánál azt mondták ,hogy a kipufogó nem része a karosszériának ezért csak akkor tudják kicserélni ha átlukad és ettől ez még évekig jó
A féktárcsát egy szerelő ismerősöm szerint kicsit megsüthettem a hátsókat főleg a valószínűleg befagyott kézifékkel .
Nos ezen a télen sokat kellett a hatoson tolna-Baranya között mennem Pécsre és ezalatt az új sózóanyag amit kiszórtak megtette hatását.Nem vagyok vegyész de állítólag sokkal erősebb agresszívabb mint a sima só
.A kipufogón látom ,hogy ilyen fehér marásnyomok vannak rajta.Szerencsére csak a kipufogó lett rozsdás a felfüggesztés és a futómű egyéb alkatrészei és a kaszni nem .A féktárcsa állítólag minden kocsin rozsdás lehet mert olyan az anyaga .Nagyon ritkán húzom be a kéziféket télen ezért nem értem az egészet de tény ,hogy egyszer nehezebben gurult .A szerelő szerint ez el fog kopni róla és szép fényes lesz ismét.szóval kicsit el vagyok keseredve mert nem tudom a kipufogót mire vélni 
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Sajnos a féktárcsák is csúnyák sőt érdekes sötétes színük van nem fényesek.Mielőtt bárki is azt hinné,hogy nem vigyázok az autóra azoknak mondom,hogy garázsban tartom mindig lemosom (amennyire tudom) a sólevet róla.A Mazdánál azt mondták ,hogy a kipufogó nem része a karosszériának ezért csak akkor tudják kicserélni ha átlukad és ettől ez még évekig jó
A féktárcsát egy szerelő ismerősöm szerint kicsit megsüthettem a hátsókat főleg a valószínűleg befagyott kézifékkel .
.A kipufogón látom ,hogy ilyen fehér marásnyomok vannak rajta.Szerencsére csak a kipufogó lett rozsdás a felfüggesztés és a futómű egyéb alkatrészei és a kaszni nem .A féktárcsa állítólag minden kocsin rozsdás lehet mert olyan az anyaga .Nagyon ritkán húzom be a kéziféket télen ezért nem értem az egészet de tény ,hogy egyszer nehezebben gurult .A szerelő szerint ez el fog kopni róla és szép fényes lesz ismét.szóval kicsit el vagyok keseredve mert nem tudom a kipufogót mire vélni