Hirdetés

Aktív témák

• róbert gida

tag

Most ,hogy lecseréltem a téli gumikat nyárira sajnos a tél hagyott nyomot a kocsin és ezt most láttam meg.Az autóm most májusban lesz egy éves.A kipufogóm a hátsó dobtól a végéig elkezdett rozsdásodni :O .Sajnos a féktárcsák is csúnyák sőt érdekes sötétes színük van nem fényesek.Mielőtt bárki is azt hinné,hogy nem vigyázok az autóra azoknak mondom,hogy garázsban tartom mindig lemosom (amennyire tudom) a sólevet róla.A Mazdánál azt mondták ,hogy a kipufogó nem része a karosszériának ezért csak akkor tudják kicserélni ha átlukad és ettől ez még évekig jó :F A féktárcsát egy szerelő ismerősöm szerint kicsit megsüthettem a hátsókat főleg a valószínűleg befagyott kézifékkel .
    Nos ezen a télen sokat kellett a hatoson tolna-Baranya között mennem Pécsre és ezalatt az új sózóanyag amit kiszórtak megtette hatását.Nem vagyok vegyész de állítólag sokkal erősebb agresszívabb mint a sima só :U .A kipufogón látom ,hogy ilyen fehér marásnyomok vannak rajta.Szerencsére csak a kipufogó lett rozsdás a felfüggesztés és a futómű egyéb alkatrészei és a kaszni nem .A féktárcsa állítólag minden kocsin rozsdás lehet mert olyan az anyaga .Nagyon ritkán húzom be a kéziféket télen ezért nem értem az egészet de tény ,hogy egyszer nehezebben gurult .A szerelő szerint ez el fog kopni róla és szép fényes lesz ismét.szóval kicsit el vagyok keseredve mert nem tudom a kipufogót mire vélni :(

Aktív témák

Hirdetés