Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bővebben: link tuti.

-
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
94-ben voltam először partyzni.
MOM = Jankuhn (ala Westbam), Dr. Motte, és néha Bambaata is beszált. Legtöbb szám csak Jankuhn.
Valamit a mai fiatalság nagyon rosszul tud a Te köreidben.
És a régi Mayday volt aztán csak a hivatalos, mert a mai napig nem volt annyi neves fellépő, mint akkor 1-en. Reklám annak is volt, plakátok is, és közönség is (drog és egyébb gyorsító szerek nélkül), meg zene.
Lehet nem volt jegyárusító a nyugatinál mégis egy rendezvényen többen voltunk, mint most a 2-őn összesen.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
A Members Of Mayday mint olyan nem egy partysorozat neve, hanem egy csapaté.

Az első Mayday 1994-ben volt amelyet összesen 5 követett beleértve a Hiroshimát is (3napos a hajógyári szigeten).
Volt 2 Rave Olympia-nk is, az elsőn nem kis DJ-kkel, a második már nem volt olyan nagy szám.
És ha szerinted nem volt hivatalos, akkor mit keresett itt 2000 előtt a Mayday-eken Carl Cox, Marusha, DJ. Dick, Jaydee (a 3-ik mayday plakátot pont az Ő nevével hirdették, még van is egy belőle valahol a raktár mélyén) Ultra Sonic, Westbam, Lenny Dee, C.J. Bolland és a többiek? -
I_Am
veterán
Persze, hogy akarok menni, már 2 éve csak mindíg közbejön vmi. Tavaly haverka kint volt (kint élt 2 évet) és azt mondta nagyon ott van a fíling.
Igaz már nem hallgatom az újabb zenéket, mert olyan egy kaptafára készülnek, meg azoknak a remake-jei amiket hallgattam, de ki kell mennem egyszer.
Ha összejön, hogy időben és anyagilag is belefér akkor megyek.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Loveparade csak egy van.....
One World ONE LOVEPARADE.
Bővebben: link -
I_Am
veterán
válasz
Viewsonic
üzenetére
Roger.

Bővebben: link -
I_Am
veterán
válasz
Viewsonic
üzenetére
Azért gondolhattad volna, hogy egy PH moderátor nem fogja lejáratni magát 8E Ft-ért.
(Nekem első talira szinpatikus volt és nem csalt a megérzésem, nagyon nagy arc, amit nem a fejméretére értek
)
Bankkártya hiányában megértem, hogy nem adtad oda és 1 hét már hosszú idő.
Nem kell ám halálosan komolyan venni engem sem, csak Zsolteenak mondtam, hogy majd yóóól kiszívom a véredet. Amugy George-nak lett volna a hűtő és azért nem Én vittem, mert tőled várta.
De a lényeg, hogy megy a gépe (nem tudom, hogy Zalmannal-e vagy sem).
A procija pedig a fórum legjobb 2.8C-se. Jön is érte 2 sörrel.
-
I_Am
veterán
Azt nyilatkozták miután nem hívták meg a Mayday-re őket anno, hogy egy drogárusító hely, ahol még a kiflibe is drogot csempésznek, meg hasonló kedves szavakat. Bezzeg ha meghívták volna őket akkor nem mondtak volna ilyeneket, szánalmas, mint ahogy az übergagyi zenéjük is az.

Viewsonic rád meg haragszom, a Zsoltee és Zalman történet miatt.
-
I_Am
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Az általam említett Jaydee - Plastic Dreams 10:36.

De van ultra sonic - global tekno/tekno junkies is, meg commander tom-tól vagy 5 cd, sok belga meg holland mix, amiket nem hoztak magyarországra hivatalosan.
Majd egyszer befejezem a listámat, mert anno 600 körül abbamaradt.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Igen pesti.
Többieknek meg annyi, hogy van 60 giga mp3 is és nem fogom átírni az 1400-as cd gyűjteményem, mert 1. elég sok időbe telne, 2. sokáig tartott amig összegyűjtöttem és minek írjam át, hogy még több lemezen legyen ugyanaz, mert kidobni nem fogom őket, 3. jól néznek ki.
-
I_Am
veterán
Az egyik olyan zene amit, ha meghallok rámtör a bulizhatnék.

Ja és még egy ami szorosan kapcsolódik a mayday-hez:
MOM - ENTER THE ARENA.
Na ez a másik amitől megborzongok. És megvan az első Mayday video is, nyitánnyal ahol ezzel indul az egész. Most ahogy írom, hát nekem lenne mit mesélnem. Voltam 5 mayday-en (köztük hiroshima-n is), 2 rave olympián, voltam junior wasquez-en Speed-be, elég sok party-n. Viktorral nem kicsit szeretjük ezt a fajta igényesebb zenét. Mellette persze hip-hop-ot hallgatok.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Ya és ha már MD, akkor hol is van mista JAYDEE - PLASTIC DREAMS című száma?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)