Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
may11
tag
Na újra itt is vagyok, és le is írnám a mai napomat ami nem volt túl fényes. 2 tantárgyból TZ (matek és angol) zsír, kikaptuk a matek feladatot nem is volt annyira vészes remélem meglesz
az angolnak az első fele nagyon egyszerű volt holnap pedig megírjuk a második felét, lehet nem ártana átnéznem. Hát nagyjából ennyi történt ma... ja és megnéztem egy filmet (Mindhalálig Buli) elég gyenge film ahhoz képest hogy Paris Hilton játszik benne dehát már nem egy mai film 2006-os 
-
may11
tag
Szeretnék sokat írni mert ez az első "naplóm"... Remélem lesz időm és energiám ide irkálgatni, na jó most megyek ebédelni aztán még írok ha történik majd valami érdekes.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most én meg jól megfáztam...
1 hét szabi. folyt. köv.
az angolnak az első fele nagyon egyszerű volt holnap pedig megírjuk a második felét, lehet nem ártana átnéznem. Hát nagyjából ennyi történt ma... ja és megnéztem egy filmet (Mindhalálig Buli) elég gyenge film ahhoz képest hogy Paris Hilton játszik benne dehát már nem egy mai film 2006-os