Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
szia
az adatmentős topikban voltam eddig, liksoft mondta h kérdezzelek meg téged is
vettem egy 200GB sata maxtort és ez van vele: ilyeneket írt ki a chkdisk, hogy a fáljatribútum sérült, a fájlrekordszegmens olvashatatlan, meg egy csomó javítást végzett a fájlendszeren a win...
pénteken vettem a hdd-t, 3-adjára tudtam feltenni a wint, mert mindig belefagyott a telepítésbe (világított a hdd led, de nem történt semmi, tök kuka volt az egész gép...)
a topicnyitótól elnézést kérekBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
mr_ricsi
veterán
Pl rossz a hűtése, és emiatt a chipek 10 perc alatt felforrósodnak. Vagy már korábban túlmelegedtek, és emiatt a halálukon vannak.
Ha fontos adatok vannak rajta, akkor próbálj egy vinyóhűtőt tenni alá, és nyitott gépháznál ments át mindent másik vinyóra.
Aztán kísérletezhetsz a vinyóval, hogy hűtve működik-e rendesen, meg újraformázva mi történik, stb.
Amikor eltűnik, nem kattan egyet?
A tápod mennyi idős?
[Szerkesztve]Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
N.Y.P.D.
tag
Lenne Egy 80GB-os Sata 8mb caches vinyóm. Leirom h mi a gond vele:
Bios bootolásnál látja,de a win nem képes,Egyszerűen másik vinyról az oprendszer hol látja,hol nem látja rajta az adatokat,illetve kb 10 perc után,nem lehet róla a másik vinyóra másolni,mert egyszerűem '' a saját gépből'' eltűnik az vinyó ikonja. Telepidő cd se látja,nem észlel eszközt bootolás után. Jó kis xp ennyire hazavágta volna a filerendszert,vagy konkrétna mi lehet a probléma?
A másik érdekesség,h néha képes a vinyórol oprendszer bejönni,de kb 10 perc utána kihal,formázni pedig nemtom,átdefeltme a sata-t biosban patara is,de az se segített.Gigabyte 8IPE1000 GT Editiion, P4 2.8C ''EE magos'' , Zalman CNPS7000B AL-CU, Infineon DDR 400 , Sapphire 9500PRO,Maxtor 80GB 8Mb cache Sata Plexwriter52A,Vantec 360W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest