Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
A dokumentum szerint bár szükségképpen érzéketlenség pénzről tárgyalni a holokauszt áldozatai ellen elkövetett kimondhatatlan gonoszság kapcsán, jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni.

Kedvenc szervezetünk is megszólalt az ügyben:
A MÁV elleni per a Mazsihisz véleménye szerint "nem olyan, amely erkölcsileg megindítható". A magyarországi zsidóság túlnyomó részének meggyilkolásáért, vagyonuk elkobzásáért ugyanis az akkori magyar társadalom túlnyomó része felelős, ezért a felelősséget pedig a magyar államnak kell viselnie - fogalmazott Feldmájer Péter. -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
Amúgy szerintem az lenne a nyomás, ha bezárnák a pénztárakat, de ugyanúgy mennének a vonatok, hogy az átlagember ne szívjon. Így a fővezéreket is ott ragadnák meg, ahol az nekik a legjobban fáj (nem, nem a töküknél
) -
peterszky
őstag
Azt nem értem, hogyan tudták összehozni ezt a sztájkot a vizsgaidőszak talán legsűrűbb hetére, engem szerencsére nem érint, de a barátaim már nagyon szentségelnek.
-
peterszky
őstag
válasz
Scream007
üzenetére
Gratulálok!

Nekem is van egy jó kis történetem:
Nagymamámat vártuk Révfülöpön és jött egy vonat kb 60 perc késéssel. Nézzük, hogy hol lehet, de nem szállt le. Mondjuk is magunkba, hogy nagyon furcsa, mentek a telefonok ( nagymamámnak ezután vettünk egy mobilt
), hogy hol is lehet a mama. Pestről jött az infó, hogy ők felrakták a vonatra. Mondjuk nagypapámmal, hogy az érdekes
Elmentünk kocsival Bszepezdre és Brendesre, hátha előbb-később szállt le a vonatról. Nem éppen. Aztán mégegyszer be Révfülöpre, de nincs ott. Hazamentünk Pálkövére, erre mi fogad minket? Na mi
Igen, a mama. Kiderül ugyanis, hogy annyit késett a vonata, hogy az utána lévő vonat ( kb 1 óra ) előbb ért be mint az övé. Az ő vonata 1:20-at késett, és akkor ért be, amikor mi már kocsikáztunk. Így az állomáson megkért valakit, hogy vigye haza.
De szerintem ez egy nagyon ritka eset lehetett.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
nem tudom elsütötték-e már, de illik a totyikba:
MÁV = Mindig állni és várni
+ minek van a menetrend? hogy legyen mihez késni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).
)

), hogy hol is lehet a mama. Pestről jött az infó, hogy ők felrakták a vonatra. Mondjuk nagypapámmal, hogy az érdekes
Igen, a mama. Kiderül ugyanis, hogy annyit késett a vonata, hogy az utána lévő vonat ( kb 1 óra ) előbb ért be mint az övé. Az ő vonata 1:20-at késett, és akkor ért be, amikor mi már kocsikáztunk. Így az állomáson megkért valakit, hogy vigye haza.