Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
DeluksZ
csendes tag
Ahhoz képest, hoyg egy program lánya volt igencsak átprogramozta az egész mátrixra kiterjedő ég megjelenitését... bár ezen az Orákulum nem lepődött meg annyira mint én... Viszont az tetszett hogy a kis, jelentéktelennek tűnő rangok mögött vana legtöbb hatalom
Keymaker - öreg japó, aki mindent tud, mindent nyit, zár... látszolag egy senki de nélküle nincs ez ahol most tartanak (hol is tartanak most?:)
Vasutas - Ő megmondta Neonak, hogy nem száll fel, és kész, Neo nem tudott mit csinlni.. az nagyon kemény volt:)
Seraph - kedvenc tagom, mellesleg miatta eza képem. szintén egy védelmi program, egy nem izmos japán tag, aki csak egy lightes bunyoban letesztelte Neot és utánna beengedte az Orákulumhoz...
merovingi - Ő is csak egy program mégis iszonatos hatalommal...
ezek a dolgok tetszenek igazán. Azon változtattam volna, hogy a gépeknek a polipokon kivül más haderőt is csináltam volna... bár az ő taktikájuk Warcraftban sem lenne rossz :)
Az a csatajelenet ami volt a PSZT-kkel (Páncélozott Személyi Tankok) nah annál jobban sztem sehol sem ábrázolták még a hazaszeretetet és ugy egyébként is... az eddig látott legtökéáletesebb csatajelenet volt szerintem
DeluksZ -
DeluksZ
csendes tag
furi is lenne, haa progik távozhatnának... elmegy a madarak mozgását irányito progi... megállnak a levegőbena madarak:) elmegy a szélért, a postaládák megjelenítéséért felelső progi:).. szal lol. Még azon gondolkodtam van e recycle bin :) szovala törlődött progik egy kukába kerülnek?:) az durva :)
Deluksz
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- One UI zápor szórta meg Európát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest