- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #45 üzenetére
A matek leprogramozásának matematikája !
A kért topikot töröltük fórumunkról!
Nem tudom, hogy miért törölték, de már mindegy . Ezért ide teszem amit oda tettem volna . Továbbra sem rajongok az akadémikusokért, köztük a matematika akadémikusaiért sem .
Itt van egy új matematika, ami szembe meggy a politikailag motivált matematikával !
https://erdosattilask01.lapunk.hu/az-agressziv-zarjelezes-em-1214145
Az agresszív zárójelezés 'em !
" Ez a zárójelezés egy absztrakt matematikai zárójelezés ! Én találtam ki: Erdős Attila Rimaszombatból ! És valóban agresszív, de nem csak a zárójel karakter-alakja miatt : hegyes, spicces, horgos alakú ! Egyébként már a § paragrafus karakter alakján is látszik, hogy mennyire girbe-gurba ő, ezért nem ajánlatos vele cicózni !
Ez az agresszív zárójel így néz ki: ⦓ ... ⦔ ! És három változata van: ⦓ ... ⦔ általános agresszor és ⦕ ... ⦖ speciális agresszor és opcionálisan elhagyható röviden csak ⦑ ... ⦒ elhagyható agresszor ! Ez a 6 db jel az Unicode karakterkészletben közvetlenül egymás mellet találhatók: ⦑ ⦒ ⦓ ⦔ ⦕ ⦖ = 10641 10642 10643 10644 10645 10646 .
Ismerkedjünk meg velük sorjába ♥ "
A továbbiakért most is kattints a linkemre !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest