Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nos, nem egészen értek veled egyet (egyátalán nem?). A németeknél nem tudom, hogy van-e probléma az adsl kiépítésével (szerintem max. a volt NDK-s részen), de ott már kapható a t1-es stb. is! Azt meg aztán veri az adsl-t is! Az, hogy 80 perc alatt mennyit lehet lekapni egy gyors szerverről, nem igazán érdekes, egyrészt a lassú szerverek tömege miatt (lehet, te már megtaláltad a gyors szervereket, de egy kezdő?), másrészt ha cikkeket akarsz elolvasni, ami a szakmádhoz kapcsolódik? Az is belefér a 80 percbe? (én mostanában a kriptográfia irányában érdeklődök, és biztosíthatlak, hogy nem fér bele 2x80 percbe sem, pedig gyorsan olvasok...). Ne csak azt vedd alapul, amit te csinálsz. A neten nagyon sok érdekes, szakmailag színvonalas cikk van fent, amit elolvasva számos ember tudja tovább növelni a szakképzettségét, illetve tud javítani munkájának színvonalán. És végre valami más: sajnálom azokat az embereket, akik egyik napról a másikra élnek, de ha egy másik társadalmi réteget lehúznak jobban, akkor nekik jobb lesz? És az a réteg, akit ezzel az akcióval érintenek, szerintem jelentős részét képezik annak a rétegnek, amely kitartó munkával esetleg elérheti, hogy jobb legyen ebben az országban. Ehhez add még hozzá, amit a munka színvonaláról írtam, bár több hozzászólásodat olvasva nem hiszem, hogy megértesz.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest