Hirdetés

Aktív témák

• CsendPenge

őstag

válasz twollah #2 üzenetére

Nos, nem egészen értek veled egyet (egyátalán nem?). A németeknél nem tudom, hogy van-e probléma az adsl kiépítésével (szerintem max. a volt NDK-s részen), de ott már kapható a t1-es stb. is! Azt meg aztán veri az adsl-t is! Az, hogy 80 perc alatt mennyit lehet lekapni egy gyors szerverről, nem igazán érdekes, egyrészt a lassú szerverek tömege miatt (lehet, te már megtaláltad a gyors szervereket, de egy kezdő?), másrészt ha cikkeket akarsz elolvasni, ami a szakmádhoz kapcsolódik? Az is belefér a 80 percbe? (én mostanában a kriptográfia irányában érdeklődök, és biztosíthatlak, hogy nem fér bele 2x80 percbe sem, pedig gyorsan olvasok...). Ne csak azt vedd alapul, amit te csinálsz. A neten nagyon sok érdekes, szakmailag színvonalas cikk van fent, amit elolvasva számos ember tudja tovább növelni a szakképzettségét, illetve tud javítani munkájának színvonalán. És végre valami más: sajnálom azokat az embereket, akik egyik napról a másikra élnek, de ha egy másik társadalmi réteget lehúznak jobban, akkor nekik jobb lesz? És az a réteg, akit ezzel az akcióval érintenek, szerintem jelentős részét képezik annak a rétegnek, amely kitartó munkával esetleg elérheti, hogy jobb legyen ebben az országban. Ehhez add még hozzá, amit a munka színvonaláról írtam, bár több hozzászólásodat olvasva nem hiszem, hogy megértesz.

Aktív témák