Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most én mint a dolgo valódi ''áldozata'' szólalok meg. Ezt híven tükrözi az aláírásom is. Na de akkor a lényeg. Nálunk nem lehet se ADSL-t, de kábelt rendelni. Ezzel nem basztatom tovább a matávot. De ez azt jelenti hogy csak a modem marad. Na most ugye az ember (azaz én) gyorsan hozzászokik/szoktam ahhoz hogy a gép ''állandóan'' (azaz 18 órától 7-ig) a neten csünghet, hogy chatelhetek, letölthetek bármit (igaz lassan, de mégis), szóval hogy ha bármi érdekel a neten, akkor - havi 4000 Ft-ért - legkésőbb egy napon belül megnézhetem. Ehhez az ember könnyen hozzászokik. És akárhány órás csomagot találnak ki (persze 31*13 óra alattit (azaz minden nap 18-7)) az nem lesz ugyanaz, és az ember nem szívesen szokik le a jóról. És az erre irányuló ''segédleteket'' rossz néven veszi. Itt ez a 40 órás csomag, ami a legnagyobb. Ez napi 1 óra 20 percet jelent. A 13 óra helyett. És igazából ha lehetne is itt ADSL-t rendelni, akkor is csak azért tenném hogy olcsóbban legyek meg a netezéssel. Nerm pedig mert szükségem van rá. Persze jó az éjjel-nappal meg a 384 kbps, de nincs rá szükségem. Viszont arra igen, hogy ''bármikor'' és ''bármennyit'' netezhessek. Mert tény hogy az ADSL-lel sokkal gyorsabban lejönne egy film vagy bármi, de ha az embernek nincs erre szüksége, akkor nincs és kész. Mert igaz töltöttem le filmeket, DE ráértem vele. Nem volt sürgős. Lejött 3-4 nap alatt, de lejött. És jó volt úgy is. A lényeg a lehetőségen volt de a lehető legolcsóbban. Ezért is nam akartam mostanáig ADSL-t/kábelt. Gondolkoztam rajta hogy éredeklődjek-e ezügyben, és rájöttem hogy nekem elég ez az ISDN is. A sebessége megfelet az én igényeimnek. És a 18-7-ig időtartam is. És ezt semmilyen csomag vagy alacsony percdíj sem válthatja ki. Csak az átalánydíj. Ez itt a lényeg. Hiába jön a 60 meg 80 órás csomag, az nem ugyanaz. Mégpedig azért, mert akárhány órás is az a csomag, az embernek mégis figyelnie kell hogy mennyit volt már fenn az adott hónapban, és hogy mennyit lehet még. Nézni kell azt az órát. És ezt csak az átalánydíj válthatja ki. Eddig havi 4000 Ft volt a netezésem ára (Mindenkinek + FreeStart). (Az ISDN árát nem számolom ide, mert az amúgy is lenne.) Ebben a hónapban még leszek úgy-ahogy neten, hála a 150 Ft-nak. De utána... És örülök hogy mindenki megy a haverhoz meg a munkahelyre netezni, merthogy ott gyorsabb meg jobb meg ingyen is van, de nekem ilyen sincs. SE a havernál, SE a munkahelyen. Na akkor most mi legyen... kedves matáv?
Egy igazi modemes netező hozzászólását olvashattátok.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Viccrovat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Arc Raiders
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest