- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Walters azt magyarázza, hogy az Andromédával (istenem, erről életem végéig az Androméda törzs című sci-fi fog eszembe jutni, nem a Mass Effect), sokkal kisebb mértékkel/mértékben (scale...skála? mérték? nem tudom hogy fordítsam) fognak kezdeni. Persze így is nagyon masszív lesz a játék méreteiben, de azt fogja sugallni, hogy itt még rengeteg felfedeznivaló van, nem azt, hogy "hopp, itt az egész galaxis és ennyi". --> Gondolom itt arra gondol, hogy talán nem rögötn olyan problémával fogunk kezdnei, hogy egyből az egész galaxis sorsa a tét. Másrészt lehet az Androméde kisebb részét fogjuk tudni bejárni, de az mondjuk alaposabban, nem bolygóscannalésből fog állni a dolog, vagy tökegyforma és tökkihalt bolgyók Makózásából.
A másik részben meg azt magyarázzák, hogy pl. a trailerben látható volt az Omni-blade, ugyanakkor fejlődés/változás volt rajta megfigyelhető. Ez a céljuk, hogy a korábban már látott dolgokon változtatnak, fejlesztenek, ugyanakkor a korábbi részekkel egyfajta konzisztenciát is fent akarnak tartani, így a fanok ismét láthatják ezeket a dolgokat, és remélhetőleg újra szeretni fogják őket. -->Ez a kontextusból kiragadott szövegből nem derül ki, de itt nyilván csak bizonyos dolgokra gondolnak.
Az N7 kapcsán is erről van szó, említik, hogy még az N7 jelzés is megjelenik az előzetesben, ami szintén egy nagy emlékeztető a fanoknak, hogy minden amit az N7 jelentett vagy képviselt, konzisztens marad a játékokban. Továbbra is a bajtársisságot, a többi karakter felőli támogatást reprezentálja. Azt jelenti, hogy részese vagy a csapatnak. --> Mondjuk ezt nem igazán értem, az N7 nem tudom mióta jelenti ezt a jtáékokban, max a ME3-as Vega és Shep párbeszédekből lehet ilyesmit eredeztetni, Shep többi barátja/társa ugyebár nem volt N7-es katona, szóval az én szememben biztosan nem ez a bajtársiasság szimbóluma a ME világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Építő/felújító topik
- HTML szerkesztés
- Milyen egeret válasszak?
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest