Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6721) maajsz válasza #74018560 (#6720) üzenetére


maajsz
senior tag

A movie nightot én is elbénáztam elsőre, ott mindig járkálni kell mindenkihez, hogy kell e valami, beszerzed, visszamész az illetékeshez majd beszélgetsz másokkal és szóbahozzák, de ha biztosra akarsz menni keress rá inkább.
60 felett simán tolhatod insanitybe, az MEA tipikusan nem olyan vészes nehéz szinten. Ha nagyon nem untál bele, egy második playtru érdekes lehet, mert a combat skillek a legunalmasabbak a játékban. A biotic skillek elszórakoztatnak, a technek meg brutál kombói vannak, na meg a cloak elég OP.
Valamelyik patch óta vannak auto/burst/singlefire modok ezekkel is jó kis fegyvereket lehet kihozni, pl Valkyre autofire moddal nagyon darál, jól lehet kísérletezni velük. Ha meg elég cryo podot nyitsz, ill a megfelelőket akkor az augmentation levonásokat félbe vágja.
Na meg van pár olyan döntés ami után kicsit eltérnek a párbeszédek is, illetve bro meg sis Ryder is több helyen mást szövegel.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.