Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerdrinker
tag
Köszi nektek is!
Tegnap sikerült úgy összelogikázni, hogy senki sem halt meg. mindenkit hazavittem. Nem stresszelés, csak át akartam vinni mindenkit a 3. részbe akit lehet... Meg hát azért na...
Tali ment az aknába, Garrus vezette a 2. csapatot, Samara volt a biotikus, Jack vitte vissza a legénységet, Zaaed, Garrus, Baka hármas meg maradt a hátvéd csapatban. (Miranda is ott maradt, igaz nem volt lojális, de velük túlélte...) Én meg végigverekedtem a bázist Jacobbal és Mordin dokival...
-
Beerdrinker
tag
Köszi szépen az infókat!
Légió kúszott mászott (lojális volt, mégis mikor végig ért akkor kilőtték) A biotikus Samara volt. Utánanézek akkor, és végignyomom még egyszer a küldetést, mert ez így nem kerek...
Remélem Miranda is életben marad valahogy... majd jól otthagyom ajtót védeni 
-
Beerdrinker
tag
Srácok! Mi alapján számolja ki ez a mocsok játék, hogy ki hal meg az öngyilkos küldetés alatt? Miranda kivételével mindenki lojális volt, és mégis négyen maradtak ott... (Zaaed, Mordin, Légió, és Miranda) Előző végigjátszáskor csak az a két ember halt meg, akik nem voltak lojálisak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest