Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
nem az FPS részekért játszok a játékokkal, hanem a sztoriért általában. kivétel pl a dead space 1 és a 2, esetleg a crysis 2. coddal legutóbb multiba még az 1-el játszottam, az elég is volt, azóta csak single-t tolok, én ezt élvezem, nem azt ha 10x újra kell kezdenem egy részt, mert nem tudom megcsinálni
közben egyébként megtaláltam a megoldást a problémámra, igaz ehez kb 1 órát kellett kutakodnom és szarakodnom mindenféle hülyeséggel. ha valakinek hasonló gondja volt mint nekem, akkor itt a megoldás (ja és igen, le kell tölteni ezt a programot amit beír a srác, ha máshogy csinálod újra kell telepíteni a jétékot, ha nem csináltál a file-ról biztonsági mentést [link])
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest