Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
köszi, közben olvasgattam, hogy ezek milyen extrákat adnak. háát... új felszerelés, kb nem érdekel, 1-2 új küldetés max, na az mondjuk jól jönne, de semmi komoly. azt gondoltam ezek olyasmik, mint régebben egy játék kiegészítői, de csak 1-2 extra. szerintem olyan nagyon nem érdemes ezekkel foglalkozni. te mit gondolsz?
-
SLYM
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
elnézést

hogy on is legyek, most kezdek ismerkedni ezekkel a DLC-kkel, ezek ilyen extra tartalmak a játékhoz, ezt már tudom. a kérdésem, hogy ezeket fel lehet telepíteni úgy, hogy már fel van telepítve a patch és a játék is? gondolom igen, de nem akarom, hogy a mentéseim elvesszenek, szóval gondoltam inkább megkérdezem. köszi
-
SLYM
veterán
nem az FPS részekért játszok a játékokkal, hanem a sztoriért általában. kivétel pl a dead space 1 és a 2, esetleg a crysis 2. coddal legutóbb multiba még az 1-el játszottam, az elég is volt, azóta csak single-t tolok, én ezt élvezem, nem azt ha 10x újra kell kezdenem egy részt, mert nem tudom megcsinálni
közben egyébként megtaláltam a megoldást a problémámra, igaz ehez kb 1 órát kellett kutakodnom és szarakodnom mindenféle hülyeséggel. ha valakinek hasonló gondja volt mint nekem, akkor itt a megoldás (ja és igen, le kell tölteni ezt a programot amit beír a srác, ha máshogy csinálod újra kell telepíteni a jétékot, ha nem csináltál a file-ról biztonsági mentést [link])
-
SLYM
veterán
kezdem unni ezt a fost. miaz, hogy nem lehet ebben a szarban állítani az egész érzékenységet? össze-vissza rángatom kb, élvezhetetlen így a játék. de az megalol bazdmeg, hogy ha driverben veszem lassabbra, akkor is felgyorsul a játék közben. röhej. rágugliztam, de magyar fórumokon ez első ránézésre senkit sem zavart, angol fórumon meg megoldást nem találtam. nevetséges. mi a fasznak vannak a teszterek én azt nem értem
-
SLYM
veterán
sziasztok. amikor elindítom a játékot egy nagy sötét képernyő fogad, de ha megnyomom a bal egérgombot, akkor a lövéseket hallom, szóval elvileg megy a játék, csak a nagy sötét semmit látom. mi lehet a baj? valakinek van ötlete mi lehet a megoldás erre? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest