Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Att1la.
üzenetére
Én a 2-t most vettem elő megint, mert végre meg tudtam szerezni a DLC-ket, úgy hogy most elkezdtem az egyiket vagyok 44 óránál, mondjuk elég sokat tökölök vele néha, de csak az élmény miatt

Az első részt meg szerintem mindenképp megéri kijátszani, mert akkora jó sztorija és feelingje van hogy nem lehet letenni. Érteni fogod az 1 nélkül is a 2-t, de kb olyan mintha nem néznéd meg a Gyűrűk ura első két részét, csak a harmadikat.
Szal előbb az elsőt nyomd le, az is lesz egy 30 óra körül ha minden küldit kijátszol, a sztorin behalsz majd olyan jó, aztán jöhet a kettő, ahová át tudod majd menteni az első részben alakult cselekmények következményét. Ezáltal meg majd bónuszokat kapsz a 2. részben és úgymond nem a 0-ról indulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Magisk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro FX570
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest