- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Att1la.
üzenetére
Én a 2-t most vettem elő megint, mert végre meg tudtam szerezni a DLC-ket, úgy hogy most elkezdtem az egyiket vagyok 44 óránál, mondjuk elég sokat tökölök vele néha, de csak az élmény miatt

Az első részt meg szerintem mindenképp megéri kijátszani, mert akkora jó sztorija és feelingje van hogy nem lehet letenni. Érteni fogod az 1 nélkül is a 2-t, de kb olyan mintha nem néznéd meg a Gyűrűk ura első két részét, csak a harmadikat.
Szal előbb az elsőt nyomd le, az is lesz egy 30 óra körül ha minden küldit kijátszol, a sztorin behalsz majd olyan jó, aztán jöhet a kettő, ahová át tudod majd menteni az első részben alakult cselekmények következményét. Ezáltal meg majd bónuszokat kapsz a 2. részben és úgymond nem a 0-ról indulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- One mobilszolgáltatások
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest