Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Hát ez iszonyat poén volt, hogy ki lehetett cserélni az aszárit a lányára. Tényleg azt a hatást érték el, amit ígért az anyja a klub bejárata előtt, nagyon nagy volt a csábítás.
Az első részből van egy példakép férfi és egy renegát női karakterem, most a férfival kezdtem, és eddig ügyeltem a karmájára, de ezt a poént nem tudtam kihagyni, hogy "frissítsem" az aszárimat. És az ilyenek csak dobnak rá egy lapáttal, hogy még Joker is megjegyezte, hogy "féltem hogy lecseréled a nőt", ahogy a hajópszichológus is észrevette, csak inkább nekem hitt, mint magának.
De megérte, ki tudja lett-e volna időm ezt is 2x végigtolni még a nővel is, és ez sokkal izgalmasabb útitárs. Az eddigi ajánlatok közül az övé az a legizgalmasabb a sorban: túlélni őt, aki eddig mindenkit kinyírt az egyesülés során (remélem tényleg lehet majd ilyen orosz rulettet játszani, nem csak elültették a bogarat a gatyámban
), aztán hogy kezdhetek valamit Talival (bár ebből gondolom úgysem lesz semmi, ahogy az első részben se lehetett, talán majd a 3.-ban kitaláltak már valamit, hogy ne kelljen ruházkodniuk otthon
), majd pedig a génsebészettel tervezett barbi, és végül a tetkós izé.Bocs, hogy csak ilyen hülyeségekről írok, de a főbb történeti szálról nem nagyon van még mit mondanom, már csak azért is, mert azzal nagyon lassan haladok még, a sidequesteket szoktam előrevenni, hogy aztán pörögjön a végéig.
Eldöntendő kérdés (spoileres indoklást nem kérek): A fellegvárba minél előbb, vagy minél később érdemes ellátogatni? Eddig valamiért kerültem. (Jó és rossz egyaránt történhet ott, akár megpróbálhatnak feltartóztatni, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Villanyszerelés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán hogy kezdhetek valamit Talival (bár ebből gondolom úgysem lesz semmi, ahogy az első részben se lehetett, talán majd a 3.-ban kitaláltak már valamit, hogy ne kelljen ruházkodniuk otthon
), majd pedig a génsebészettel tervezett barbi, és végül a tetkós izé.