- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
janos666
üzenetére
mondom, amikor utaztunk én a nőimmel töltöttem az időt olvasgatás helyett.
én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.a játék szerintem nagyon jó, de igazad van, közel sem jobb mint az első rész. hozzá kell tenni hogy jóval könnyebb is, a csipás csávómmal (maxra fejlesztett 3. sniper, stb) össz vissz vagy 10× lőttem szemen a főellenséget és az kifeküdt. a játék sztorija epikusan hat, közel olyan jó mint az elsőé, de mégis.. sok benne a hiba, a rossz és gagyi ötlet (pl amiket te írtál). az első részben a karakteremet 40en valahanyas szintig vittem, most 25ön kezdtem hardcore nehézséget, meglátjuk meddig bírja a játék (meddig tud nekem új tartalmat mutatni).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.