Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
janos666
üzenetére
mondom, amikor utaztunk én a nőimmel töltöttem az időt olvasgatás helyett.
én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.a játék szerintem nagyon jó, de igazad van, közel sem jobb mint az első rész. hozzá kell tenni hogy jóval könnyebb is, a csipás csávómmal (maxra fejlesztett 3. sniper, stb) össz vissz vagy 10× lőttem szemen a főellenséget és az kifeküdt. a játék sztorija epikusan hat, közel olyan jó mint az elsőé, de mégis.. sok benne a hiba, a rossz és gagyi ötlet (pl amiket te írtál). az első részben a karakteremet 40en valahanyas szintig vittem, most 25ön kezdtem hardcore nehézséget, meglátjuk meddig bírja a játék (meddig tud nekem új tartalmat mutatni).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.