Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
A linkelt két hozzászólásomban le van írva minden kérdésedre a válasz.

1. Ha beregisztráltatod a supporttal a dobozos játékot, akkor utána, ha ezt a verziót telepíted (oda célszerű, ahol a többi Origines játék is van), akkor az Origin is érzékeli, hogy a játék fel van telepítve.
2. Ha az Originből indítod a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is, ha az asztali parancsikonnal (ami telepítés után jelenik meg az asztalon), akkor nem.
3. Mivel a lemezről telepíted a játékot, így patchelni is neked kell, az előző hozzászólásomban ott van mind a kettő.
4. Az Origines Mass Effect 1 nem tartalmaz magyar feliratot.
5. Ahogy a szintén linkelt hozzászólásomban írtam, én simán tudtam másolatot készíteni a játék lemezéről, amit aztán oda másolsz fel, ahová akarsz (külső HDD, laptom HDD, felhő, stb.), ugyan úgy tudod telepíteni a legális és magyar játékot.
A legfontosabb, hogy ezek csak akkor működnek, ha a dobozos játékodat beregisztráltatod!
(Trilogy Edition is be van regisztrálva nálam Originen, az onnan "származó" ME1 nem ismeri fel a lemezes telepítést.)
Ezzel az eljárással tehát annyit lehet elérni, hogy a játék magyar nyelvű, valamint Originből indítva a felhőbe mentés is működik, így elvileg ki lehet küszöbölni azt, hogy elvesszenek a fontos mentések.
Új hozzászólás Aktív témák

- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest