- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én se bánnék egy olyan társrendszert amiben ha akarok akkor egyedül megyek. Most csak koloncok a nyakamon.
Illetve egy olyan harcrendszert hogy ha Biotikus vagy akkor nem viszel magaddal egy egész hátizsáknyi lőfegyvert, meg ilyeneket, hanem csak azt ami kell neked. Valamint ha éppen "erőhasználatot" csinálsz akkor nem vágja hadba magát az emberünk és az egész csapat. Ha már embernél tartok. Remélem a második részben már lehet fajt is választani (volus vagy hannar szeretnék lenni
), és azon belül a nemet. És ha még arcgeneráló is lenne mondjuk a Turiánokhoz... olyan sminkelést csinálnék hogy még én is megijednék magamtól. Jah és esetleg némi AA-t is tehetnének a játékba (nem elemről van szó
)
Új hozzászólás Aktív témák

- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és azon belül a nemet. És ha még arcgeneráló is lenne mondjuk a Turiánokhoz... olyan sminkelést csinálnék hogy még én is megijednék magamtól. Jah és esetleg némi AA-t is tehetnének a játékba (nem elemről van szó
)