Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"
na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest