- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez valamennyire spoileres.

Femsheppel van egy hülye szitu. Tegyük fel, hogy beszélgetsz Kaidennel, így kezd alakulni a románc. De közben beszélgetsz Liarával is, így vele is. Aztán jön a Virmire-i küldetés előtt közvetlen, mikor mindketten rád rontanak és dönteni kell közöttük, ott választod Liarát. Aztán ezután a küldetésen meg hagyod meghalni Kaident, ha már nem őt választottad love interestnek, úgy is mindegy neki.

Ez esetleg akkor üt a legnagyobbat, ha renegade karit csinálsz. "renegade bitch" Nekem olyan még nem volt, én csak a paragon döntésekre tudom rávenni magam.
---
Amúgy igen, mások a dolgok. A femshep + Liara románcot mindenképp próbáld ki. Talán az adja leginkább át a játék lényegét.
Hmm, amúgy bár ilyesmire nem vetemednék, de az ME2-ben Garrust is el lehet csábítani. ME3-ban meg lehet folytatni, van róla pár igen vicces videó a neten.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- World of Warships
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Spórolós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest