Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Ez még Dzsekis időben volt:
Hát az egész úgy kezdődött, hogy kolibuli, szülinap. Volt némi ital is nem csak jókedv. Darts, youtube marhaságok és ivás folyamatosan. Kegyetlenül berúgtam. A helyszín Miskolc, Rockwell club.
Szokás szerint nem emlékszek, hogy hogyan mentünk le.Eljött az az idő, hogy nem bírtam tovább, haza kellett mennem. Mentem a dzsekimért, de kellett valami jegy, ami bizonyítja, hogy a ruhatárban van
. Olyan részeg voltam, hogy elkezdtem pofázni, hogy add ide a fekete cuccot. Nem adta jegy nélkül. Aztán még egy próba. Megint nem
Itt volt az, amikor "részeg reflex"-nek köszönhetően jobbnak láttam eljönni, mielőtt kidobnak a biztonsági őrök.
Elindultam haza, kb 50 perc gyalog. Kutya hideg volt, rajtam egy szál ing. Hazaértem. Kerestem a kulcsom de nem volt sehol. Azért nem, mert a kabátomban volt. Szopacs. Csöngettem úgy, hogy a fejemmel támasztottam az ajtót. Anya nem nyitotta ki. Na mi legyen.
Szerencsére van egy régi szekrény az ajtónk előtt, amit sikerült full részegen először és remélem utoljára belaknom reggelig.Azért másztam be a szekrénybe, mert azt hittem ott melegebb lesz
Nem volt.
Valamikor amikor felkeltem csöngettem megint, szerencsére anya akkor már kinyitotta.
Nagyon másnapos voltam reggelAmikor felkeltem rögtön mentem a cuccomért és még ott is magyarázkodni kellett, hogy hogyan lehet ott felejteni egy kabátot
Lehet kicsit összevissza az írás, de ki kelett írnom magamból
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest