Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Ez még Dzsekis időben volt:
Hát az egész úgy kezdődött, hogy kolibuli, szülinap. Volt némi ital is nem csak jókedv. Darts, youtube marhaságok és ivás folyamatosan. Kegyetlenül berúgtam. A helyszín Miskolc, Rockwell club.
Szokás szerint nem emlékszek, hogy hogyan mentünk le. Eljött az az idő, hogy nem bírtam tovább, haza kellett mennem. Mentem a dzsekimért, de kellett valami jegy, ami bizonyítja, hogy a ruhatárban van . Olyan részeg voltam, hogy elkezdtem pofázni, hogy add ide a fekete cuccot. Nem adta jegy nélkül. Aztán még egy próba. Megint nem Itt volt az, amikor "részeg reflex"-nek köszönhetően jobbnak láttam eljönni, mielőtt kidobnak a biztonsági őrök.
Elindultam haza, kb 50 perc gyalog. Kutya hideg volt, rajtam egy szál ing. Hazaértem. Kerestem a kulcsom de nem volt sehol. Azért nem, mert a kabátomban volt. Szopacs. Csöngettem úgy, hogy a fejemmel támasztottam az ajtót. Anya nem nyitotta ki. Na mi legyen.
Szerencsére van egy régi szekrény az ajtónk előtt, amit sikerült full részegen először és remélem utoljára belaknom reggelig. Azért másztam be a szekrénybe, mert azt hittem ott melegebb lesz Nem volt.
Valamikor amikor felkeltem csöngettem megint, szerencsére anya akkor már kinyitotta.
Nagyon másnapos voltam reggelAmikor felkeltem rögtön mentem a cuccomért és még ott is magyarázkodni kellett, hogy hogyan lehet ott felejteni egy kabátot
Lehet kicsit összevissza az írás, de ki kelett írnom magambólIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest