Hirdetés

Aktív témák

• ipgirl

tag

jöhetne már az az igazi nyár, mert megviseli a szervezetem ez az összevissza időjárás. Ma már talán alakul valami, mert nem fázom a lakásban, de pl. még tegnap is be kellett kapcsolnom az elektromos fütést, mert nagyon hideg volt....júniusban.
    hétfőn szigorlatozom. rengeteget kell még tanulnom, de annyira lusta vagyok, hogy már szégyellem magam :) de muszáj lesz valahogy rávennem magam.
    Munkát keresek a nyárra... igaz van egy, de az csak heti 2-3 nap lesz, vagy néha 4 szóval valami rugalmas dolgot kell találnom, és a hipermarketek kizárva. Ternap találtam egy viszonylag jót, de oda meg el kellene végezni egy 27ezer Ftos tanfolyamot. mondom a nőnek: de én jövőre végzek, és pedagógusnak tanulok 3 éve, mit tudnak még ujdonságot mondani nekem, egy 6 alkalmas képzésben? erre a nö: hát akkor be kellene jönnie egy beszélgetésre, akkor majd megbeszéljük a részleteket, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. na ennyit erről: nem lefizetni, és nem tanfolyamokra akarok járni, hanem dolgozni szeretnék.

szép napot mindenkinek!

Aktív témák