Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ipgirl
tag
jöhetne már az az igazi nyár, mert megviseli a szervezetem ez az összevissza időjárás. Ma már talán alakul valami, mert nem fázom a lakásban, de pl. még tegnap is be kellett kapcsolnom az elektromos fütést, mert nagyon hideg volt....júniusban.
hétfőn szigorlatozom. rengeteget kell még tanulnom, de annyira lusta vagyok, hogy már szégyellem magam
de muszáj lesz valahogy rávennem magam.
Munkát keresek a nyárra... igaz van egy, de az csak heti 2-3 nap lesz, vagy néha 4 szóval valami rugalmas dolgot kell találnom, és a hipermarketek kizárva. Ternap találtam egy viszonylag jót, de oda meg el kellene végezni egy 27ezer Ftos tanfolyamot. mondom a nőnek: de én jövőre végzek, és pedagógusnak tanulok 3 éve, mit tudnak még ujdonságot mondani nekem, egy 6 alkalmas képzésben? erre a nö: hát akkor be kellene jönnie egy beszélgetésre, akkor majd megbeszéljük a részleteket, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. na ennyit erről: nem lefizetni, és nem tanfolyamokra akarok járni, hanem dolgozni szeretnék.
szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de muszáj lesz valahogy rávennem magam.