- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
No, ez is megkerestem, LG-vel ellentétben nem 30 hanem 40 mosásonként indokolt:
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Hát exponenciális nőnek a kiadások. De amikor megjelenünk valahol látják, hogy nem szegény családból valók vagyunk
. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Viszont adnak egy enciklopedia méretű dokumentációt, és a SmartThings is tud magyarul:
-
GoodSpeed
addikt
Az idő vasfoga őt is megette, szőröstől bőrőstől.

HAUSMEISTER HM 2714 MOSÓGÉP 7KG 1400 FORDULAT - Hausmeister
Na előkerestem e csodát. Hát nem tudom... alig 15K-val olcsóbb mint egy ilyen Samsung, de Gizi néni is elboldogul vele, mert:
magyarul van minden ráírva, de se gőznek nincs nyoma, se WiFi-nek...
Meg ugye márka szempontjából sem egy gigász. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Akkor én még gondolat sem voltam!
1981 nyarának végén születtem
Y generáció!

Szóval azért nem vagyok Boomer
De nagypapáméknál a mosógép még megvolt a 90-es években is
Igaz rozsdás volt... 
-
GoodSpeed
addikt
Nekünk volt régen, még keverőtárcsás mosógép is a 70-es évekből!

Ott nem kellett programválasztóval bajlódni, meg nem is lehetett :XDA gyakorlati tapasztalatok:
SAMSUNG mosógép WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg - tapasztalatok - LOGOUT Számtech / Akármi bejegyzés -
GoodSpeed
addikt
Hajdu centrifuga, még kapható újonnan.
-
GoodSpeed
addikt
De, és sokáig tervben is volt. Még fel is hívtam az LG márkaszervizt. Ha jól emlékszem, 25K lett volna a kiszállítás, 30-40K a panelcsere. Csak mondták ,hogy belül csupa festék lehet, és azzal nem tudnak mit kezdeni.
Így én azt elengedtem.
Itt merőben más lesz a helyzet.
Például a cserge nem kerül bele
.
Az persze egyéni átok, hogy 0. perces korától ilyesmivel kellett foglalkoznom. -
GoodSpeed
addikt
Volt itt linkelve festék. COLOR MIX autós javítófesték Gyémántezüst (Diamond Silver) 1
De nem látom indokoltnak mert:
1. szabad szemmel láthatatlan sérülés
2. Az ilyen gyári, elektrosztatikus porfestést amit kemencében égetnek rá a lemezre, úgysem tudom pont olyanra csinálni, és akkor már nemcsak vakuval látszana (azaz többel kötném be)
3. Figyelem majd, és ha megjelenik korrózió rajta, akkor már készen van a terv. Ami nem más, hogy a Samsung márkaszervizzel lecseréltetem jó pénzért a két oldalsó burkolati elemet, és az kb garantáltan nem lesz megkarcolva. Ez a terv sokkal biztosabb, mint a cseréltessem ki félét, mert akkor úgyis meghúznák, ezt viszont ilyenkor helyszínen cserélik bent a fürdőszobában. Sajnos itt az a helyzet, hogy több száz kilométeren keresztül nem volt gond, az utolsó 1 méter meg grátisz szívás. -
GoodSpeed
addikt
Kíváncsi voltam a 48 órára. De aztán miután letelt úgy voltam vele, hogy ne lógjon a levegőben, hiszen a döntést már meghoztam.
-
GoodSpeed
addikt
Nemcsak a ruha miatt célszerű jó mosószert venni. Speciel nálam az utólagos szempont.
Az elsődleges a mosógép. Például egy ideje csak folyékony mosószert használok, és nem port, mert ez kevésbé tapad le.Egyrészt az én ruháim nem szoktak nagyon szennyesek lenni, másrészt meg ha nagyon szennyes és makacs a szennyeződés - pl amikor a beestem rollerrel a fűre - akkor az a fehér ingből úgyis nehezen jön ki, többnyire, Vanish bedobását igényli (külön zseton), és sokadik mosást.
-
GoodSpeed
addikt
Klassz

én azt nem értem, hogy abban mi a logika, hogy eltérő mosási és szárítási tömeggel adnak ki a gyártók modelleket.
Feltételezem, hogy aki mosó-szárítógépet vesz, az nem tart otthon második szárítógépet is. Ha tehát a 9 kg-ot tud mosni, de csak 6 kgomat tud szárítani akkor:
1. Emberünk minden mosás előtt leméri nagyjából, hogy ne legyen 6 kg-nál több.
De akkor meg minek a 9kg-os mosási kapacitás? Még nyáron is logikátlan, hogy 6 kilót megszárít a gép, aztán 3 kg-mot, meg kitereget.
2. Lemos 9 kg-mot, aztán ebből hatot megszárít, utána 3 kgmot még ha külön indítható rá ciklus akkor arra is egy kör.Nálam az volt, hogy 6.5 kg-ot tudott az LG és 8 kg-mot a Heinner. Tehát fordított, viszont most végre 8-8 kg van
Szerintem ez akkor is így oké, ha sokszor a Heinnerbe 3 töltet is belement (például paplan, párnák lepedők általában úgy volt, hogy három kör mosás és este meg jöhetett a szárítás).Jut eszembe, a matracvédőim: JYSK Plus T15-ösök, ezek egy lepedővel az LG-t UE-be taszították... tehát egy T15 és egy lepedő simán elérte, hogy nem bírta kicentrizni. Tegnap ezen a teszten volt a Samsungnál is egy ilyen, és ki kellett szednem a lepedőt
. -
GoodSpeed
addikt
Jaja imádom ezt a témát is

Jut eszembe: szárítógépből milyened van?
Nekem még mindig a Heinner HCD-V804B :
-
GoodSpeed
addikt
Nekem ez az utolsó, hogy Calgont vettem... csapmenetre szerelhető verziót rendelek, meg ezt a Calgont elhasználom. Második menet után is maradt belőle...
Aztán 2700 Ft volt akciósan, 20 mosásra elegendő!...A másik ok, amiért új mosógép kellett:
Megtaláltam itthon Nagymamám régi csergéjét... ez valami román piacos cucc volt ipari festékkel... de erről nem tudtam... mármint arról, hogy milyen festékkel van... Az én ruháim márkásak, meg minden szövet ami a lakásban van ezen kívül... hát itt a színfogók természetesen mattot kaptak...
mostani állapot.Ma már nem ilyen, mondták az LG szervíznél, hogy vagy 50 mosást csináljak vele, meg tegyek bele színfogókat, de szerintük reakcióba lépett a gyűrűvel és belül is csupa olyan lehet... a dob szép tiszta volt, de elvégeztem a melót. Nos ma már a gyűrű sem ilyen szép lilás, hanem szürke, szóval nem lépett reakcióba teljesen, de nagyon makacs szennyeződés volt...
A mérőpoharakat kényszeresen gyűjtöm. Mióta elkezdték lesajnálni, pl Arielnél külön igényelni kell, azóta pláne, az utóbbi 5 évben amiket sikerült összeharácsolni, mind megvan

Pl az LG-be Gallus folyékonymosószert azért vetten, mert járt hozzá ilyen! Ha meg megvolt, elhasználtam
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Nekem általában drágább mosószereim vannak: Lenor, Ariel, Persil. Általában 30 fokon mostam eddig, de most rá vagyok zizzenve a gőzölésre, és amit szabad, gőzölök
.#138GoodSpeed: Méretnél helytelen adatot adtak meg, nagyobb:
Mosógép 10 kg | Samsung HU Mondjuk csak egy cm-rel, de az is bőven elég, ez az 55-tel alig fért be :XD emez meg 56
-
GoodSpeed
addikt
Samsung WW80T634DLXAS6 szürke, elöltöltős, max.1400ford., 8 kg, mosógép - BestByte
Elvileg ez igen, meg kép alapján ja... és ez csak 180K lenne, ha kapható is lenne.
Itt egy másik: 10 kg ... mondom, biztos nagyobb...
SAMSUNG WW10FG6U94LBU4 - Mosógép | Alza.hu
Erre 55 cm mély mindössze! -
GoodSpeed
addikt
Egyébként ahhoz a művelethez egy ilyenre lenne szükség: Samsung SKK-5EV összeszerelő keret mosó-szárítógépekehez | Samsung HU
Samsung SKK-5EV Skk-5ev összeépítő keret, fekete » Mosógép és szárítógép tartozék » Árbolt.hu
Mondjuk 30K-tól de mindenhol elfogyott... na ilyenre itt nem lesz szükség úgy érzem... de egyébként horror áron van
-
GoodSpeed
addikt
A világért sem akarok beleszólni ebbe a hitvitába, de ez a soroló annyira barkáts megoldás, hogy az ordító mérnöki hiba.
Ha ez a folyékony mosószer adagolóra értendő, akkor: elsőre én sem láttam az értelmét, de másodjára már igen, mert feltölti vízzel adott szintig, és elvileg úgy adagolja, de ezt látnom kellene, amit meg nyilván nem látok, mert rtg szemem sincs, a mosógép meg nem üvegből van.

Amúgy ma a Calgon fail megint összejött, és most nem volt benne direkt ez az adagoló:

Ez itt nem mosópor, hanem folyékony mosószert a mosás során elhasznált állapot, menet után, megmészkövesedett Calgonnal.#134Luck Dragon: Most már megnézem mennyi egy ilyen Samsungból, mert kíváncsivá tesz a tény, hogy prolinak érzem magam!

Szerk: Perplexity Pro. Na mindjárt megkeresem őket!

WW80T854DBX/S6 Ez az ami a 8 kg miatt közel állna hozzám, és vélhetőleg ez is karcos közelségben, de azért beszuszakolható lenne a fürdőszobámba.
Samsung WW80T854DBX/S6 Mosógép vásárlás - Árukereső.huAnnyira nem is sok, azt hittem hogy ilyen hőszivattyús szárítógépes magasságokban lesz. Ja azt is venni akarok, de módosult a terv. Eredetileg a mosógép tetejére szántam, de ez ilyen 400-500K... nincs az a pénz, hogy becuccoltassam oda, marad a nappaliban

-
GoodSpeed
addikt

Megmondom őszintén most hallottam ilyenről először. Az LG-ben sem volt. Ennek kíváncsi lettem volna az árára, de már nem kapható.
Mert amúgy ez eléggé prémium funkciónak tűnik. Még nem voltam itthon filóztam rajta, hogy ez mégis hogyan működhet, de mikor hazaértem, láttam a képeket a #132-ben. Az űrtartalmát nem láttam, így rákérdeztem 1-2 liter térfogatot ír a Perplexity Pro.
Elsőnek megmondom őszintén, hogy feleslegesnek gondoltam, de jobban belegondolva, nem rossz dolog ez szerintem. Kényelmes. és precíz.
De van amit nem értek. Azt igen, hogy beállítom neki, hogy pamut, vagy műszálas, azt is igen, hogy leméri minden mosás előtt a súlyát, nekem is leméri...
De azt, hogy találja el, hogy melyik mosógélből mennyi kell? Mert ezek eléggé széles skálán mozognak. Például egy olcsó folyékony mosószerből nem ritkán a gyártó 1,5x vagy akár kétszeres dózist is megad adott tömegű ruhához. Pl B. takarékos és társai
-
GoodSpeed
addikt
Nem, ez manuális. Te méred ki, és azt használja fel.

-
GoodSpeed
addikt
Gonosz vagy! Most lebuktattál! :/

#125Luck Dragon: iPad-ével együtt vagy 3

Ilyen az LG-hez nem volt:
Ezt folyékonymosószernél kell alkalmazni. Viszont akkor meg a Calgonnal ütközik
A Calgon ugyanis fent marad összeázva
. -
GoodSpeed
addikt
Ha megnyugtatsz, hogy:
1. nem látszik
2. ha visszakerülne az Alzába Te tuti vevő lennél ráakkor talán nem!

-
GoodSpeed
addikt
Vaku nélkül:
Ez klassz, amúgy mielőtt bevitték a fürdőszobába , rögtön a kicsomagolás után megkért az egyikük, hogy nézzem meg nem e karcolódott meg, akkor még nem, az 1 méterrel később következett be, de lényeg a lényeg, hogy vaku nélkül most is átmenne simán a rápillantásos tesztemen valószínűleg. 🤣 -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt

No két dolgot találtam ki még grátiszként.
1.Perplexity Pro-nak betoltam: A Whirlpool képét, hátha, alapon és bingó, beazonosította:
A képen egy Whirlpool WWDC 9614 típusú, 9 kg mosó / 6 kg szárító kapacitású mosó‑szárítógép látható.
Használati utasítás Whirlpool WWDC 9614 (Magyar - 56 oldalak)
Háhá
Na jól gondoltam én, hogy nem sokkal kisebb. Fentebbi képen a Whirlpool
Ez pedig az enyém:
Mélységét tekintve 1 cm-rel keskenyebb.
A másik, hogy írok a Samsungnak, hogy az oldallemezek tényleg modulárisak e. -
GoodSpeed
addikt
Az kemény kis gép a maga 44 cm-es mélységével:
-
GoodSpeed
addikt
Amúgy Nálad mennyire kemény a víz? Illetve mit használsz?
A következőre jutottam:
Hagyom így ahogyan van. Mivel moduláris. Így ha idővel szükséges lesz esetleg cserélni a paneleket, akkor cseréltetem, ha 80K-ba is kerül... Még a levelet nem kaptam meg, de ebbe az irányba hajtottam be.Indoklás: A legfőbb, hogy amikor belegondolok a macerába, már szomcsi leszek!

Kettő senki sem tudja, és én sem tudnám, ha a kényszerem nem visz le a járólapra megnézni a szintezést, amin egyébként nem kellett állítanom. A fürdőkád felőli oldalon sem fedeztem volna fel, mert ott függöny van. Mivel nagyon ki van centizve, könnyen járhatok rosszabbul, és akkor megint jelezzem nekik, hogy szopóka-nyalóka van?
Lehet én fogom megvenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez meg pláne meggyőzött
-
GoodSpeed
addikt
Lehet jelzem is nekik, hogy mégsem kérek cserét... csak megvárom mit mondanak, hátha kompenzálnak valami kuponnal
.Közben megnéztem az ajtót:
hát... ő... jobbról ugye teljesen be van határolva a terjeszkedési dimenzió.
Balról meg, lehet vagy 2 cm-t nyerni. Na most ott is mondhatom, hogy ki van számolva rendesen. Nem éri meg. Meg ugye az ajtónál is az a helyzet, hogy előregyártottak vannak, nem úgy van, hogy bemegyek és azt mondom: jó napot kívánok, kérnék egy 61 cm és 5 mm széles ajtót!
Megnéztem már, hogy elődeim miért nem piszkálták meg a témát. Másik oldalról annyira nem látszik. Ez az oldal viszont mindent megmagyaráz
-
GoodSpeed
addikt
Köszi szépen, ez jobb mint a filc

Most 48 órán belül válaszolnak."Nagyon sajnáljuk a káresetet, ügyfélszolgálati munkatársunk legkésőbb 48 órán belül jelentkezik, és javaslatot tesz a megfelelő megoldásra."
Meglátjuk mit mondanak, és ha marad, akkor megpróbálom jó eséllyel. -
GoodSpeed
addikt
Kicsit ott megtörölgettem:

Ezek tényleg kicsi felületi mikrosérülések. Csak ez a többrétegű szórás rajta, amit nem lehetséges utánozni kézzel.
-
GoodSpeed
addikt
Kegyetlen vagy, kínzol
:XD
Amúgy ha visszamegy az Alzahoz, ők visszaküldik a Samsunghoz, a Samsungnál meg lecserélik az esztétikai hibás paneleket, vagy inkább viszont fogom látni az Alzán értékcsökkent termékként?
#102philoxenia: Ó pedig reménykedtem, hogy a 2019-es képre szólt a kritika, de a 84-es hsz-ben az S24 FE-vel készültek vannak.

-
GoodSpeed
addikt
Ez mekkora ötlet amúgy!

Van is alkoholos tollam. :XD
Ketyeg a vekker. Lehet hagyom így, nem látszik. Csomagoljam be... a Samsung sem csomagolja be rendesen (bár tényleg 9x%), hogy itt sérült le amikor berakták. -
GoodSpeed
addikt
Jaj tegnap azon filóztam, hogy mit vegyek? Calgont, vagy a csaptelepre rögzíthető vízlágyítót. Elsőnek vettem két kg Calgont, majd ezt 1 kg-ra mérsékletem, mert írva volt, hogy a csaptelepre rögzíthető cucc (nem az ivóvízhez), sokkal jobb és gazdaságosabb:
Helyi vízlágyító mosógéphez, polifoszfát adagoló | viztisztitomarket.hu
A Calgon amúgy baromira drága. 150 Ft/ mosás, drágább, mint a mosószer, mert ott 8K-ért kap az ember 4 litert. Az öblítő meg tényleg olcsóság ezekhez viszonyítva. Aztán még színfogókendőzés. KI van ez találva. Múltkor vettem a szárítógépbe Coccolino illatosítót a Tescoból, 40 kendő volt 10xx Ft... hát ... maradjunk annyiban, hogy eladták... ugyanúgy kiveszi a szárítógép az illatot a ruhából
-
GoodSpeed
addikt
Ebből a szempontból én ki vagyok szolgáltatva a futároknak. Ráadásul nagyon meredek lépcsőn is kell felhozniuk, meg levinniük.
Most azon kattogok, hogy:
1. Itt van egy egyébként jó mosógép, egy szűk ajtóval, meredek lépcsővel ahol mindig izgulnom kellett, hogy ott nem e történik valami ...
2. Egyáltalán nem biztos, hogy nem járok így, vagy rosszabbul
3. Garantáltan sokat fogok szívni a macerával.
4. Ha meg hagyom így, akkor lehet elkezd rozsdásodni. -
GoodSpeed
addikt
Erre nem is gondoltam... Nálad is megvan a porgram. Az ajtócsere az többe kerülne mint a mosógép
. Nem is annyira kiadás szempontjából, de az irdatlan meló. Új ajtót kellene rá venni, akkor szétverni az ajtófélfát, tágítani a falon a helyet. Azt nem értem, hogy ez:
Ami komplett szárítóval volt egybe hogyan fért be... a gond az, hogy nem tudom a típusát, mivel ez nem az enyém volt... amúgy lekérném az adatait és főleg a méreteit.Tegnapig ócsároltam magam, hogy az LG-ből keskenyt vettem, nagy óvatossággal, igaz nem az ajtó miatt vettem keskenyt, hanem mert a fürdőszoba 4 nm, és mindig az volt bennem, hogy basszus, előtte szárítós mosógép volt, annak nagyobbnak kellett lennie. Mondjuk lehet a képen azért van letakarva, mert ott vannak a sérülések...

Szerk:
Itt ha jól látom, akkor 9 kg (mosás) és 6 kg (szárítás) van írva, tehát nagynak kellett lennie, és ezen az ajtón ment ki is... -
GoodSpeed
addikt
Médiánál sincs azonnali csere ugye? Úgy értem, hogy a teherautó hozza az újat, a régit felrakják, az újat be, aztán mehet minden tovább?
Persze ez biztonsági játék, megnézik ugyanis, hogy a vásárló nem e rontotta el... -
GoodSpeed
addikt
Köszi, megigényeltem

Kicsit félek a dologtól, mert:
Még kisebb a hely mint gondoltam:
Miközben:
Így pont 59 cm,
Így meg 57,5 cm.
Félek, hogy nem járok jobban... ami viszont garantált, az extra macera, és lehet, hogy nekem is OCD-m van, mert egyszerűen az ilyesmi, a karcok, az apróbb sérülések, nem szoktak hagyni nyugodni...
Amikor belenyugszom akkor általában azért van, mert már kimerítettem a lehetőségeket, vagy letaglóz a dolog bonyolultsága, macerasága ... és ennél most eléggé határon mozgok...Mert nagyjából úgy fog kinézni - eddig csak egeret küldtem vissza (Apple Magic Mouse), és egy túlfeszültségvédőt az Alzának - , hogy elviszik, aztán majd miután beérkezett az Alzához, küldenek egyet, addig vissza kell állítanom a régit ...
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy amikor rakták be akkor sérült meg. De ha ma nem hajolok le, hogy megnézzem újra a szintezést és nem világítok oda vakuval, valószínűleg sosem veszem észre, mert annyira nem látszik.
Ami a csomagolást illeti: Ezt nem tudom miért erőlteti így minden gyártó, az LG-nél is ez volt, de az ugye keskeny mosógép, és ott ilyen dolog nem fordult elő... magától lerizsdásodott helyette.... és itt a rozsda miatt is jó, hogy észrevettem. Mert ezen panelek cseréje ha egyáltalán lehetséges, nagyon költséges. Lehet keskenyebb modellt kellene néznem
. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Hasonlítok a bátyádra, ez a gond
Perfekcionista vagyok. Luck tudna mesélni a okostelefon-fólia fétisemről :XDAmi a láthatóságot illeti: magam sem vettem észre, csak úgy látható ha megvakuzom. A rozsdásodás miatt aggaszt inkább... amúgy nekem általában mindig van valami esztétikai gondom, ha olyan dolgot rendelek, ami nem kicsi, és nincs a teljes kontrollom alatt.
Ennél itt visszagondoltam, hogy ez mégis hogyan... és két dolog jutott eszembe, egy amikor vették le a teherautóról , de ott rajta volt a csomagolás, kettő amikor a fürdőszoba ajtón vitték be, ott már nem volt rajta a nappaliban vették le... de a fürdőszoba ajtón nincs nyoma.
-
GoodSpeed
addikt
Napi depi, mélázgatás:
Előttem vették ki a csomagolásból, már fent a lakásban. Azt tudni kell, hogy a legtöbb mosógép gyárilag úgy van csomagolva, hogy felül egy habszivacs párna, meg alul egy, a kettő között meg szintén van habszivacs oszloposan, de egyébként Nylon.
A kartondobozos verziót jobban preferálom. A teherautóról lehúzták...
Eddig ezt nem vettem észre, csak lehajoltam, hogy megnézzem a szintezést.
Ti mit csinálnátok?
Alza - 30 napig van opció a cserére. -
GoodSpeed
addikt
Ja kemény a víz, csak a kérdés, hogy közepesen e:
Alza: A 300K-s videókártya nem kap ilyen extra csomagolást
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Most megnézem a párnával is.🤣
-
GoodSpeed
addikt
Végzett a mosással, de utána nem kapcsolt ki, leállt, és az ajtózár ikon világított. A be kikapcsoló gombra kikapcsolt. Ez nekem fura.
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Igen, imádom, mivel a kék a kedvenc színem
.
Amúgy a szem nem kéknek hanem fehérnek látja. A kamera viszont kéknek. -
GoodSpeed
addikt
ECO Program:
Erre a ruhamennyiségre az LG általában 3:23-at írt ki. -
GoodSpeed
addikt
Köszi
Természetesen. Most aktiváltam. 
WiFi-n lóg, már mindjárt elindítom az első mosást
.
Most azt próbálom kideríteni, hogy a 40-60 C fok az hogyan értendő :XD
Meg mi van akkor ha a kisgatyám 30 C fokot tolerál :XDSzerk:
"
The Samsung WW80CGC04DABLE washing machine's ECO 40-60 cycle is designed to wash clothes labeled to be washable at either 40°C or 60°C, but it typically washes at a temperature between 30-40°C rather than reaching the full 60°C. It aims to be an eco-friendly cycle that minimizes water and energy consumption while still cleaning effectively, often keeping the temperature closer to around 31-40°C even though the cycle is named 40-60°C. The machine balances temperature and wash time for efficiency rather than strictly switching between two fixed temperatures.
This means the cycle doesn't directly choose fixed temperatures of 40°C or 60°C but rather operates at a temperature optimized for energy savings, usually lower than 60°C, while still being suitable for fabrics labeled with those washing temperatures. The decision on temperature depends on the eco wash algorithm that balances energy use and cleaning performance, not a manual toggle between 40 and 60 degrees.samsung+2
In summary, the ECO 40-60 cycle washes around 30-40°C to save energy and water, adjusting the wash action and time for effective cleaning rather than heating to the full 60°C. This explains the lower maximum temperature observed despite the cycle name implying a range up to 60°C.
For more detailed technical explanation or exact temperature behavior, checking the user manual or Samsung support for your specific model might provide cycle-specific figures. However, this eco-cycle concept is consistent across Samsung EcoBubble washing machines.
If you want a cycle that fully heats to 60°C, other dedicated temperature cycles would be used instead of ECO 40-60.
This approach optimizes energy use while meeting washing needs for cotton clothes that can tolerate either 40 or 60 degrees"
Perplexity Pro
-
GoodSpeed
addikt
Jó munkának idő kell

Már akklimatizálódik 1 óra és 35 perce

Elsőnek azt hitték, hogy nem fér be a fürdőszoba ajtaján. .. Mondom 1. lemértem, és összevetettem az eredményt a Samsung oldalán lévővel, és be kell, hogy férjen.
Aztán látták, hogy 2-3 cm hely van, és mondták, hogy jól mértem le...
2. Az LG előtt volt egy Whirlpool kombinált mosó és szárítógép is bent:
Fura lett volna, ha az befért, ez meg nem fért volna be
-
GoodSpeed
addikt
Hogy ma érkezik.😅
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Külön köszönet a videóért! Ezért cserélem le az LG-t.
Meg egyébként költözésnél túlságosan biztosra mentem, és keskenyet választottam, így nem fér fel rá a szárítógép.
Abból is újat nézek, és akkor már fekete Samsung-ot.#49csibe1: Hehe, kicsit csodálkoztam is!

Samsung mosógép, 8 kg, fekete | Black Friday | Samsung HU
Mindegyik Samsung felmegy a tetejére, vagy azért nézni kell a méreteket? Mivel 8 kg-os tölteteket fogad be, ezért elég a 8 kg-os szárítógép is.
Jelenleg is az van, egy Heinner (az kondenzációs még
). -
GoodSpeed
addikt
Sőt ma is relatíve sok van, pl Samsung is gyárt még kondenzációsat:
Szárítógép | Ruhaszárító gép | Alza.hu
és drágábbak mint a mosógép, általában 100K+, de van hogy több mint a duplája. -
GoodSpeed
addikt
Jaja LG-m motorjára 10 év gari van
.
Ami még vicc, hogy 2019 decemberében-ban volt egy gázkonvektordob-repedés. 2020-ba mentünk már át, januárban, amikor kezdtünk az elektromosról leválni, és új VARA-FÉG gázkonvektorokat vettünk. A gyártó arra a nem túl bonyolult konvektorra 1+1+1 év garanciát vállalt... miközben szerintem egy inverteres elektromotor azért bonyultabb, mint egy gázkonvektor dobja. -
GoodSpeed
addikt
Pedig a szárítógépek így működnek. Attól függetlenül, hogy kondenzációs vagy hőszivattyús.
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Ez nekem is evidencia volt, ameddig meg nem jelent a rozsda. Pl a legtöbb panellakásban nincs is külön mosókonyha, és olyan 1,5 szobást is láttam, ahol a fürdőszobában nem tudod berakni anélkül, hogy vagy a kádból ne legyen zuhanyzó, vagy a WC-t ki ne tennéd, de akkor ugye azt hova teszed...

Először amikor kijött a szerelő, mondom magamban, na ez valami munkaundoros...

Még fel sem jött és kérdezte, hogy fürdőszobában van?
Aztán rákerestem, és kiderült, hogy nem. Mondjuk most azt a cikket pont nem találom, de van helyette Perplexity PRO.Nincs esély a rozsdára - kik írnak pont róla?!

-
GoodSpeed
addikt
+ UnA:
Akkor jól sejtettem, hogy mert bár fürdőszobában volt, nem kellene neki rozsdásodnia. Kifogtam egy szutykot. Viszont mivel a gyártó elutasította a garanciális javítást arra hivatkozva, hogy fürdőszobában volt mosókonyha helyett, ezért így tényleg indokolt volt részemről másik márkára váltani.
Nyilván nem mennek ettől csődbe, de nem vásárolok attól amelyik így viselkedik.
Ja igen, nem garanciálisan 20 E a kiszállás 40E lett volna a panel csere, illetve mivel sikerült valami régi vegyipari festékkel készült, román csergét beleraknom pár hete, az ajtó tömítő gyűrűt is cserélni akartam. Szóval olyan 70-k körül lett volna, na ezért sem lett volna nekem gazdaságos, inkább újat vettem. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Engem az lepett meg, hogy igazából a a mosószer adagoló alatti részt ha befedi a gyártó a látható műanyag peremmel akár ki is védhető lenne.
De azt is mondták, ha nem csapódik rá a víz, a fürdőszobai magas páratartalom önmagában is elég lehet ehhez. Na most a konyhában is magas szokott lenni a páratartalom, de a hűtőnél még megúsztam. Meg akkor talán olyan anyaggal kellene ott megóvni, ami rozsdamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Megtaláltam itthon Nagymamám régi csergéjét... ez valami román piacos cucc volt ipari festékkel... de erről nem tudtam... mármint arról, hogy milyen festékkel van... Az én ruháim márkásak, meg minden szövet ami a lakásban van ezen kívül... hát itt a színfogók természetesen mattot kaptak...
mostani állapot.

Háhá
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát... ő... jobbról ugye teljesen be van határolva a terjeszkedési dimenzió.

Ami komplett szárítóval volt egybe hogyan fért be... a gond az, hogy nem tudom a típusát, mivel ez nem az enyém volt... amúgy lekérném az adatait és főleg a méreteit.
Itt ha jól látom, akkor 9 kg (mosás) és 6 kg (szárítás) van írva, tehát nagynak kellett lennie, és ezen az ajtón ment ki is...
Így pont 59 cm,
Erre a ruhamennyiségre az LG általában 3:23-at írt ki.

De azt is mondták, ha nem csapódik rá a víz, a fürdőszobai magas páratartalom önmagában is elég lehet ehhez.