Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Végeztem a fényképekkel, szóval mostmár nyugodtan dőlök hátra a székemben. Illetve mégsem. Még rám vár maximum 8 db névjegykártya, de azokat mostmár csukott szemmel is megcsinálom.
Közben megtudtam, hogy változott a holnapi programom. Egy kerti-party-ra hívtak meg szóval nem leszek a gépem közelébe, de majd valahogy kibírjuk egymás nélkül. Azért nem kell megijedni, mert este leszek elég sokáig.
Ma megnéztem századjára az egyik kedvenc videómat: Bővebben: link
Éppen mondani akartam, hogy milyen szuper, hogy ma egyetlen olyan topik sem volt, amit zárni/törölni kellett volna a témája miatt, erre most kapom a fülest ICQ-n, hogy amíg én bloggolok, addig valakinek sikerült megnyitni a ''Brutális képek - 18+'' című topikot. Annyit mondanék, hogy tényleg brutális képek voltak azon a honlapon... Az pedig, hogy milyen sorsra jutott, egyértelmű.
Meglepődve nézem a Megasztár Gálát és Caramell kedvese (Bartók Eszter) sírva ment ki a mikrofonhoz, hogy igazságtalan az élet, mert Caramel beteg?!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V2 - origami
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Spórolós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben megtudtam, hogy változott a holnapi programom. Egy kerti-party-ra hívtak meg szóval nem leszek a gépem közelébe, de majd valahogy kibírjuk egymás nélkül. Azért nem kell megijedni, mert este leszek elég sokáig.