Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
kreáltam egy képet a chinonnal. van egy makro állása a zoomgyűrűn, aminél ugyan az obi 80-200, de a gyutáv kb 60-70mm olyankor amikor makrora van állítva. így kb fél méterről tud éles képet lőni, egyébként 1.5m a közelpont
képps-en átesett. kontraszt, élesítés(+a raw előhívás...)
-
brumesz
aktív tag
szeirntem igenis van értelme, már csak több dolog miatt is. egyrészt itt állt a smena feleslegesen, csak porosodott. így ingyen volt. nem akartam különösebben makrot, csak kipróbálni. a millió lencse pedig pénzbe kerül...általában nem is kevésbe. mivel ingyen volt, így szerintem a cucc ár-érték aránya elég jó
"nem lehet a gyújtótávolságba helyezni a lencsét"
ezt nem értem, fejtsd ki légyszi
-
brumesz
aktív tag
nem m42-es, nincs is bajonettje mert kb kitörtem a vázból...hanem raktam rá két fémlemezt ahol van 2 csavar az obi alján,így paszentosan bele lehet tekerni az m42 adapterbe
amúgy ahogy tekerem a fókuszgyűrűt, semmi nem változik a képen. bár lehet én csesztem el valamit, mert maga az üveges rész csak nagyon kicsit mozdul el
-
brumesz
aktív tag
igen, és teljesen jó
érdekes hastású képeket lehet lőni vele a minimális mélységélesség miatt(kb 5mm az éels tartomány). viszont fix a fókusz...vagyis állítható, de nem számít semmit, ezért a tárgytávolság kb. 5 centi fixenStitch: kifabrikáltam belőle
itt egy kép:
[link] -
brumesz
aktív tag
én egy chinon 80-200-at használok manuális obiként, mert nem volt cash rendes af-es cuccra
mindenesetre szerintem jól jártam vele...már csak a fix 3.8 fényerő miatt is. a rajzolata nagyon szép, ca minimális, és jó masszív. van vagy 1 kiló, fém és üveg az egész
nemsokára rakok fel képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest