Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak nem nyugodtam és vettem ebay-ról egy ilyen wide lencsét. Namost ha feltekerem bármelyik filmes obimra (2 darab van, mind2 50mm gyújtótávú...) nincs fókusz. Ha elétartom a canon 18-55 kit obinak az fókuszál ahogy kell. Gondolom nem jó félét választottam de akkor milyet kell venni a filmes obikra

-
MrChris
nagyúr
Gondolom a fekete 'csőben' a lehető legegyszerűbben rögzítik a menetes betétet. Csak rá kéne jönni hogy és miként lehet oldani. Gondolom szerepe van annak a kis lyuknak. Ha lenne egy ilyenem már biztos megfúrtam volna
aztán ha kijön másutt 1-2 db imbuszos M3-as hernyóval rögzíteném a megfelelő pozícióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Opel topik
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán ha kijön másutt 1-2 db imbuszos M3-as hernyóval rögzíteném a megfelelő pozícióban.