- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Vivitar Auto Close Focusing (1:2) 135mm f/2.8
Így megoldódik a makró gondod is. Csak két baj van vele, ritka és drága (meg, hogy nincs ilyenem). -
p_adam
addikt
Szerintem a Konica Hexanon AR 135 3.2 az egyik legjobb és a foglalata miatt nem annyira keresett, emiatt olcsó, ha felbukkan.
Érdemes megvizsgálni a minimum fókusztávolságokat is, elég nagy különbségek lehetnek (a Konica-nak csak 1m, ami jobb a másik két 135-ös Konica-nal, meg egy csomó másiknál). -
jjeahh
nagyúr
Anno én is feltúrtam a netet olcsó 135-ös témában, szerintem a nagyja trágya. Pentacon vállalható, tair szintén, jupiter 37a éles, jupiter 11 még élesebb, zeiss sonnarból úgy láttam az "s" verzió az igazán tuti. Igen, sajnos ezekből csak az első kettő F2.8-as és pont azok a leggyengébbek a listából. Aminek nem néztem utánna az a canon fd, azoknak érdemes lenne utánnajárni, mert van néhány jó fd üveg más tartományban... Takumar 135-öt én próbáltam ff-en és mft vázon, szerintem a pentacon is megeszi reggelire.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged