Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Pentacon 50mm 1.8 mc-re gondolsz? Szerintem az annyira nem jó, sőt, nekem nem kéne
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom