- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
Én dagobert vagyok, nem szeretem "szórni" a pénzt, alaposan utánaolvasok meg átrágok mindent, mielőtt veszek valamit. Plusz szerintem van egy szépsége a minőségi lépcsők végigjárásának.
Valamit még annyi, hogy igaz, hogy itt sokan manuáloznak, de az ismerősi körömben aki fotózgat néha, szinte mindenki passzolta a manuálos dolgot egy rövid próbálkozás után... Nem az én pénzem, nem akarok senkit meggyőzni, te tudod mennyit szánsz rá.
Igen, az ötvenessel kábé azt látod mint a kitobi végén, de itt egy kis segítség: [link]
-
fattyu
veterán
ennél azért kicsit több difi van obi és obi között. én spec megvenném ennyiért ha van ennyi jáccós keretre.
Ha nem jön be a dolog olcsó jáccós üveggel kevesebbet buksz az tény.
Másik oldalról meg. ha bejön és tetszik ugyis veszel fényerősebbet jobbat vagyis kétszer költesz pénzt.
a szögletes bokeh pl kifejezetten szokta zavarni a népeket. ebben meg kerekítetett 8 van szemben az átlag szögletes 6al... nagy nagy difi.
csak egy másik oldali gondolat. az az ssc meg egy jó obi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest