- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nu, eladósorba kerülnek a manuálok, most mást próbálok ki
A Jupiter 9 2/85 magában (2,8/135öt mint filléres tele megtartom, ehhez az M42es adaptert is), a CZ Planat T* 1,7/50 Fuji X adapterestül, napellenzőstül ment apróra.
Nézegettem hogy megpróbálok még egy köztes üveget is kíváncsiságból, de ami a Planarnál is élesebb... nem is nagyon láttam, de amik még portrézni szóba jöhetnek, majd annyiba kerülnek mint az XF 60-as. Hát, akkor gondoltam nézzük meg azt is, úgyhogy várom hogy hamar visszajöjjön a forint ezekből, a mikulás meghozhatná a 60/2,4 etjjeahh, ha vmilyen focus peakinges kérdésed van akkor még most mond...
Objektívek 6,7%-os vám alá esnek! (+ az áfa persze)
Nemrég tapasztaltam meg, sutty +7777Ft -
Kézből lőttem, csak az udvarra mentem le, ennyi fény volt. A jupi meg a pentacon a két üveg (jó volt a tipp), azért is M42 az album neve (a Planarom Co/Y). Csak nem croppolt tesztábránál hanem normál használatnál, helyenként pici kontraszttal pluszban.
6400hoz képest nem rossz egyébként, ha nem látnád az exif infót, nem mondanád meg
Már csak annyi van hátra hogy meddig készült a melyikkel, és onnantól melyikkel. Egyik kép sem szűkebb f/4nél, és egyik sem tágabb 2,8nál.
Borult égnél gyorsan ennyire futotta, de szerintem túl lett dramatizálva hogy mennyire lágyak.Jó, a jupi nyitva vicc kategória, de rekeszelve bőven használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest