- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeritnem nem szabadna hogy ''sötétebbnek lássa'' a témát, a fénymérő lényege éppen az, hogy ha valamit sötétebbnek lát, akkor ott kevesebb fény van, ergo hosszabb expo kell. Más rendszereket nem ismerem, a nikonnál a színeket csak a 3d színes mátrix fénymérés veszi figyelembe, de az a manuális obikkal nem működik. Lehet, hogy más gépeken másképp van.
-
sabeur
csendes tag
gondolkoztam a dolgon én is... és vizuálisan ''munkarekesznél'' teljesen mást észlelsz a keresőben, ez (is) lehet megtévesztő, ha belegondolok, normál mezei zommnál, mindig az adott legnagyobb fényerőn szemlélődsz a keresőn keresztül, na most manuális objektívnél ez nem így van...
A héten még ügykezelek valamit a képekkel kapcsolatban... és elküldöm
Csereberéltem kb pont egy éve,nekem nem volt olcsó, forintosítva, 45e Ft volt, és azt mondhatom, hogy jól jártam, mert tényleg nem nagyon adogatják el, 100/2,8-asból sokkal több van, csakhát az nem floating elements-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest