Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR
üzenetére
Kétszerező? Kíváncsi vagyok rá. Amúgy miért nem próbálkozol meg pár canon manuálissal? Az M42 időkben is készültek nagyon vakarék obik. Szerintem, de ez szubjektív vélemény, az M42-k közül csak a köztudottan penge obikkal érdemes kísérletezni digitálison. Akkor meg már ott van a gyártó saját kínálata is. Én pl M42-t nem, csak nikkor AI-S-t használok, ha manuális. És még egyikben sem csalódtam, csak pozitíven.
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Szerintem az a Yashikor beteg picit, bár nem tudom mit lehet egy vasdarabon és pár üvegdarabon elcseszni, ha esetleg szétszedte előtted valaki, de nem egy ilyen obit láttam már, szóval mindig nézd meg előtte jobban azt amit megveszel. Filmesen sem lenne jobb képe szvsz. Egyébként csak azért jöttem, hogy eldicsekedjek.
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vettem egy Pentacon 4/200 MC-t, majd valamikor letesztelem, és dobok ide pár képet. Bár már a 135ösről is igértem, de folyamatban, jön, jön, jönni fog.