Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Teljes nyíláson a széleken eléggé veszít az élességből, de 5.6-nál szerintem jó az ilyen riportfotókhoz. Igényes tájképre, nagy nagyításra azért kompromisszumos, hogy finoman mondjam. Ahogy néztem nem budget tárcások Voigtlandert tesznek fel adapterrel. Nekem a NEX modul alapja, ezzel zsebre vágom a kis gépet.
Különben nálam beállt a rendszer a közel fókuszos Vivitar 70-150-el a rá tervezett expanderrel, plusz a Vivitar 200-as egy külön kétszerezővel, minden lencséhez egy-egy adapter, a nagyobbhoz olyan, amelyiknek van állványmenete.
Eladom a Jupiter 37A 3.5/135-öst az M42-NEX adapterrel, fájó szívvel, mert élesebb, mint a Vivitar, de nekem a zoom flexibilitása fontosabb. -
zolka78
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha a Zenitar obira gondolsz akkor az tényleg nagyon jó. Viszont drága, nem biztos, hogy megéri rá költeni. Ha ennyit költenék egy manuál obira akkor már sokkal jobb képminőségű Zeiss-ekben gondolkodnék, nem a 10000 alatti M42 obikon, még akkor is ha 35-50-135mm lenne szó. Ha nagylátószög és halszem, akkor gyűjtenék hozzá még egy keveset, és jöhet a Pelleng vagy a Samyang. Az már tényleg nagylátószög apsc-re, és rendesen halszem. Érdekesebb lehet velük dolgozni mint a 16-ossal. Tudom, hogy drágábbak, de egész más perspektívát nyújtanak mint a 16-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest