Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136
üzenetére
Én még mindig a manuális obikról beszélek-olcsó manuális obikhoz nem feltétlen szükséges A7-azt egy olcsóbb (nem m4/3-mert az sokat vág le)vázzal is megteheti megtanulhatja.
Akár egy 50ezres apsc-vázzal is nem feltétlen kell hozzá 230ezres A7-meg FF-még focal reducer nélkül is jól el lehet velük fotózni.
A Voigtlander-Nokton-obikat te említetted erre hoztam a példát hogy ilyen obikkal szinte mindegy milyen a szenzor.
Nagyon jó gép az A7-nekem is ott van a bakancslistámon-de az adott helyzetben egy viszonylag olcsó-de jó obi+hasonló társaihoz,amikor szűkös a keret nem feltétlen szükséges
Semmi gondom a fotózási szokásaiddal és érveiddel a mérettel stb-a képeid is jók szoktak lenni-de itt lehet hogy az egyszerűbb,olcsóbb megoldás is elég-sajnos az A7-még mindig drága megoldás-és nem feltétlen szükséges.
Abban pedig eggyetértünk hogy a manuális fotózással érti meg az ember a fotózás miértjeit-és összefügéseit hogy mi miért van és hogy mit miért kell állítani rekesz záridő,mélységélesség stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest