- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrISO
csendes tag
válasz
MrChris #11994 üzenetére
Én rosszabbra számította, amit linkeltél az szerintem meglepően éles. Kivéve a jobb felső sarok. Valószínű van egy kis decenter az adott példányban, de szerintem ennyi még simán belefér. Ami viszont nem tetszik az az általam sokat emlegetett színvilág. Kicsit olyan "koszos" szürkefátyol van képeken.
Tapasztalatlan koromban magam is úgy voltam ezzel, hogy a színek csak WB kérdése, meg hát RAW-ból bármit. Aztán idővel rájön az ember, hogy egy nagy fenét.
Egy modern bevonatos naturális színvilágú objektível öröm az utómunka. Pár pöccintéssel ott vagy ahol szeretnél. Az olyan obikkal amiken egy ilyesmi alapfátyol van meg sokszor vért izzad az ember utómunkával és akkor se lesz a végén olyan, mint szeretné.
Kár, mert találtam egy eladó "króm orrú" OM 24/2,8-at. Annyira szép, hogy egyből beleszerelmesedtem!
De mivel kényes vagyok a színekre, így valószínű nem nekem találták ki.
Mindenesetre ha valakit érdekelné, akkor ő róla van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest