Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Van egy, mostanában kezdtem el vele játszani, csak elég nagy és ugye az IS-el csak 1/8s-t tudok megtartani amit a natív stabis optikák is tudnak, így nincs miért irigykedni, hanyatt esni

Gépről megnézve ez a Tokina bár óriásit nagyít, de nem valami éles.
Ha esetleg OM-ben is gondolkodsz akkor van relatíve olcsó és jó minőségű, amiről jókat olvastam és láttam, meg apámnak is van az OM200/f5 MC. Bár nem fényerős bajnok, de nem kell rekeszelni, mert f5-ön is éles és becsillanás mentes. Párszor láttam pár éve itthon 16-20e-ért. Most már sajnálom, hogy nem vettem, mert ennél többért látok. Létezik az f4-es változata, de emlékeim szerint arról már azt írták, hogy egyet rekeszelni érdemes, akkor meg minek. Ezeknek a vivitar és egyéb változatait nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő