Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
és emg vagy lepve hogy nem éles a kép?
Nem vagyok meglepve! Szertnem ezt kitanulni, hogy mi miert van. Engem nagyon foglalkoztat a fenykepezes muszaki resze, es ezert kerdezgetek. Most pl. azt szeretnem megerteni, miert nem csinal jo kepeket.Az obi azert van, mert olcso volt, ereztem, hogy birtokolni akarom, megvettem. Nincs kulonosebb minosegi igenyem vele kapcsolatban. Ez egy hosszu bazoka, ami tok jol mutat. Nekem tetszik. Kirakom a polcra. Ennyi.
Szoval a kerdes az, hogy ez a fenyelhajlas dolog csak az apertura hatasa, vagy amugy is letrejon, a lencserendszeren is? Vagy nyitott aperturaval mas miatt lenek lagyak a kepek?
Igy mondjatok? Lagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest