Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekete.puma
aktív tag
Kíváncsiságból újraraktam a Cinnamon minimal változatát és akkor nem jelezte .
Majd lefrissítettem 1,2GB-ot és utána előjött megint, a telepítő 2024. július 29-es.
Voltak furcsaságok pl nem mindig nyíltak meg elsőre alkalmazások, vagy mikor bezártam a brave böngészőt még utána pörgetett, mentett valamit.
Felraktam a hivatalosan támogatott KDE verzió minimal változatát, ennél nem jelzi és szép folyamatosnak érzem a rendszert. 2025. április 14. kiadás.
Lehet, hogy nem véletlenül jelzi azt, ezért zavart... -
fekete.puma
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy nálatok is előfordul minden induláskor, hogy a bejelentkezési ablak megjelenése előtt belép ebbe az állapotba és ilyet jelez? [link]
-
fekete.puma
aktív tag
Manjaro Cinnamon-ban lent a menü-re menve a kijelentkezést és a képernyő zárolást ki lehet venni, hogy csak a leállítás maradjon a könyvjelzők alatt?
-
fekete.puma
aktív tag
Nekem is ez a nézőpontom, hogy az arch alapú érezhetően fürgébb minden tekintetben.
Manjaro nem annyira gördülő így talán ideálisabb választás azoknak akik nem értenek annyira hozzá.
Az elrontott frissítések miatt akadnának gondok, akkor kipróbálnám az EndeavourOS-t és belemennék jobban, hogy a frissítéseket vissza minősítve x időre, úgy telepíteném.
Igazság szerint tesztelgetni kell őket mert ,pl utána olvasva a neten sokan szidják a Manjaro-t, vannak akik meg az EndeavourOS-t szidják és a Manjaro-t dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest