- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fekete.puma #1734 üzenetére
Nálam konkrétan úgy összefagyott a WL Mint alatt, hogy reset lett a vége. Ott nem is erőltettem többé.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1718 üzenetére
Az csak azt jelzi, hogy az sda2 partíciód tiszta. Azaz nincs rajta hiba és nem lett kirugva alóla a rendszer. Ellenkező esetbe létrehoz s lost+found könyvárat.
Szóval amit írtál azzal semmilyen összefüggésbe nincs.
(Kicsit mélyebben kellene ismerni az alapokat /már bocs/ de úgy veszem észre eléggé hiányosak) -
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1715 üzenetére
Ha zavar:
https://wiki.archlinux.org/title/Silent_boot
ott a 6.-os pont -
Pista0001
addikt
válasz
fekete.puma #1713 üzenetére
Igen. Korábban használtam Chakra linuxot is, ami szintén Arch alapú, az is ilyen volt.
Eközben felbontást is vált rendszerint, ez a sor rendszerint elég nagy karakterekkel jön be, majd vált valószínűleg natív felbontásra.
-
Pista0001
addikt
válasz
fekete.puma #1700 üzenetére
Manjaro-nál párszor volt már gondom frissítésnél függőségekkel, de amúgy szeretem. Egyszer-egyszer szívás van vele, de inkább az a jellemző, hogy flottul megy. Én alapból Arch leszármazottal, Chakrával kezdtem napira linuxot használni, úgyhogy nem nagyon volt választásom.
Az Ubuntutól borsózik alapból a hátam, Debiant használgatok erre-arra, de az Arch alapúakat jobbnak érzem én is.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1697 üzenetére
Előtte ubuntu volt. De elkezdték rengeteg csomagnál eröltetni a snap-ot. Aztán felraktam at arch-ot és csak lestem mennyivel fürgébb lett minden. Utána kerestem egy olyan distribet ami már majdnem arch, de nem annyira rolling és több cucc van amit nem kell forgatni. Így lett a manjaro.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1695 üzenetére
3 cégnél megy szerveren. 2 cégnél asztali gépeken is. Én nagyjából 4 éve használom otthon aztsalin és laptopon. Laptopról megy néha a mixxx is külső dj pulttal.
Már nincs is sajna szerver kadás.
Ez idő alatt egyszer volt gond, mikor a frissítés nem tette fel a kernelt. De usb-n bootolva megoldottam azt is.
Nekem bevált. -
Adamyno
tag
válasz
fekete.puma #1693 üzenetére
Fúú... meg nem mondom, 2 éve biztos.
-
Adamyno
tag
válasz
fekete.puma #1691 üzenetére
Annyira stabil, hogy én AUR-t is használok és élesben fut Windows, ActiveDirectory környezetben. Mennek a DFS sharek is, az a kevés szoftver is fut wine-al. Igazából nem tudok rá panaszkodni. Azóta a windowsaim csak virtuális gépben vannak, de adminisztratív célra meg ott a távoli asztal ha kell valami szerverről, szóval napi 8 órából kb. fél órát nyomom a windowst, de azt is csak lustaságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest