Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia!
Ez aztán a meglepetés, de már tudjuk az okát is, miért voltál felszívódva!
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.nem BIOS-os, hanem UEFI-s
Ó hát ennek sok Archos nagyon fog örülni, mert régóta megy a térítés, hogy UEFI-t kell használni, mert az.....szóval az az UEFI. Én is tettem pár próbát vele, de a HP 8xxx Elitebook sorozatnál elég érdekesen működik, így azóta is maradtam Legacy-nál.
Reménykedj, hogy a Dell jobban áll hozzá, bár ha itt csak UEFI van, akkor nem lehet túl sok gond.
A Manjaro weboldala is többször változott az idők során, nézegesd meg, szerintem maga a telepítés annyira egyszerű, hogy még egy többszörös exwinesnek sem lehet probléma.
SSHD van abba a gépbe ezek szerint? Megmondod mekkora méretre gondoltál, SSD választásban tudunk segíteni, Frawly koma nagy szaki ott én meg napi szinten olvasgatom, így tulajdonképpen felszívom az összes okosságot onnan.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.Amúgy ebben az esetben érdemesebb lenne teljesen külön meghajtóra rakni a Linuxot, gyanítom ezt szeretnéd.
ebből a háromból akarsz szerintem választani bestbuy ár/méret szempontból is és a topikban ajánlottak is ezek:
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xbox Series X|S
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.