- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Amúgy az általad használt módszer az egy meghajtós használatnál előnyös, ha valakinek több meghajtója van, mint nekem, talán célszerűbb a disztrót quasi kliensként használni és mindent a csatolt particiókban használni.
Fix méretű mindig a disztróm, nem nőhet túl nagyra sem így. (kivéve, ha különös bolygó együttállások vannak vagy trükkös programok odakonvertálnak valamit)Gyakorlatilag én csak eseti mappáknak használom a Képek, Letöltések, etc.... mappákat.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen.
Az első időkben pedig de.
A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól.
Tudom, igaz neked írt válaszban van, de nem neked szántam teljesen.....
A stílusom meg eddig is bicskanyitogató volt, idén se nagyon változik már.
Nem rontom itt tovább a levegőt, most is csak azért írtam, mert sokáig lógott a kolléga bénázása a levegőben. No meg ezt általános kérdésnek gondolom én is.
(#790) Amazonas
A /run az biztos?
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest