Hirdetés
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Sziasztok !

Én kezdő vagyok azért a Arch linux területen,eddig ubuntut használtam huzamosabb ideig. De kerestem a kihívást
plusz egyre jobban bejon a XFCE felület. Na de olvasgattam a probléma után gondolom mi lehet a megoldás csak tanácsot akarok kérni hogy induljak neki - egyálltalan jo e az út. Illetve PulseAudiot , vagy OOS hasznaljak ? 
A lényeg hogy van egy Manjaro XFCE Edition (16.10.3) a gépen , mellette egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB külső hangkártyam. Az hogy a bootolos során ki be kapcsolgatja a kártyát és pattog emiatt a hangfal még nem lenne akkora gond, de hogy ha a rendszer használat során nem használom a kártyát akkor kikapcsolja és csak akkor kapcsolja vissza ha pl elindítom a vlc -t vagy egyéb zene lejátszó programot ami meghivja a kártyát. Ilyenkor szintén pattan egyet ha hangkártya.
Megoldásom addig az volt hogy megnyitottam a pulse keverőt de van hogy véletlen bezárom
, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.Valami ötlet ?
Konkrét hibára keresve nem taléltam megoldást googleval 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Total Commander
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.