- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Manjaro körül még új vagyok, korábban sokat linuxoztam, főleg debián alapon, de pár éve már nem használtam.
Amivel problémám lenne, két dolog.
Viber. Ha fut, a mikrofont folyamatosan jelzi a rendszer, hogy a viber használja a mikrofont. Nem beszélek rajta, csak csevegni szoktam, nagyon ritkán van hívásom. AUR-ből telepítettem fel az asztali verziót, de nem találtam megoldást, hogy csak akkor használja a mikrofont, ha beszélek rajta. Van erre megoldás?
KDE-t használok, itt próbáltam kilépni a viberből, de mindig leteszi az óra mellé a tálcára. Ott nincs jobb kattintás. Hogy lehet kilépni belőle?Másik kérdés, hogy duál monitort használok, de az egyik a laptop monitora. Itt jó volna 125%-ra állítani a méretet, de a 24"-os monitoromnál meg jó lenne a 100%-ot megtartani. Ezt nem engedi, csak globálisan lehet állítani. Más display manager alatt rendben van, ott engedi állítani, csak a Plasma nem. A wayland is, de valamiért azok nem nyerték el a tetszésem elsőre. Van ötlet erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest