Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkata18
csendes tag
hahó
holnap esz 2 hete, hogy megműtöttek, múltpénteken voltam a dokinál, aztmondta szépe gyógyul. tegnap volt az első nap, hogy egyáltalán nem vettem be fájdalomcsillapítót, teljesen jólvagyok
ma majd meccsre megyek, letesztelem a hangom.
kitartás a többieknek -
bkata18
csendes tag
Nem volt most szülinapom, majd lesz hamarosan de akkor már bizony 20 leszek:p
A 18-as egyébként a mezszámom
Pont egy hete ilyenkor volt kábé a műtét..:] Már amúgy elég jól vagyok, a cataflamot abbahagytam az kikezdte a gyomrom, most Flector port iszok, ez tovább tart és kevesebb is kell belőle...
Hnap megyek vissza a dokihoz majd akkor kiderül, h mi az ítélet... -
bkata18
csendes tag
Amit eddig elfelejtettem 19éves lány vagyok..
Tényleg igaz lehet ez a 3-5-7 nap a legrosszabb...
Én nemhittem benne, de lehet, hogy jobb lett volna. Ugye a 3. napon engedtek ki a kórházból...Akkor nagyon szenvedtem ,alig ettem valami. Tegnap volt a negyedik nap. Szinte habzsoltamPersze azért elég lightos adagokat, de már tökjól tudtam enni, és csak 2 fájdlomcsillapító kllett.
Ma meg arra ébredek, h fáj a fogam, nyelvem, fülem torkom már hajnai 3kor...szóval azóta már kétszer vettem be fájdalomcsillapítót...
Na mindegy átlehet vészelni
Sok sikert azoknak akikre még vár a műtét.. -
bkata18
csendes tag
Hali
Tegnapelőtt vették ki a mandulámat locallal. Felajánlották az altatást, de szinte rögtön rávágtam, h nemkérek... nem bántam meg.
Leírom az én történetem.
Nekem is a "szokásos" tüneteim voltak... hajhullás, és idült mandulagyulladás. Gyakorlatilag ha hozzáért a doki a mandulámhoz már ömlött belőle a genny....Szóval mandulaműtét...
7órakkor kellett megjelennem a kórházba éhgyomorral. Tehát se enni SE INNI nem szabad. Előttem 3 kisgyerek volt, és egy orrsövényes, utána jöttem én. fél11körül jött a nővérke hozott egy tablettát (ez nyugtató volt) és egy injekciót, ami meg nyálcsökkentő volt. 11kor be is toltak a műtőbe, az ébredőbe kellett várakoznom... az orrsövénye sműtétnél voltak vmi bajok, így én másfél óra várakozás után kerültem be. Jött a bácsi, kaptam egy sapkát meg egy ilyen lábravaló izét,é be a tolókocsiba és induljon a banzáj. A műtőbe beöltem egy székbe, a kezemet lekötözték, aztán adtak rámkötöttek egy ilyen nagy előkét vagy mit és rámteritettek mg egy csúúúnya zöld rongyot... Sose állt jól a zöldHátulról lefogták a fejem... az vicces volt
Először lidocain.... mindenki mondta, h ez milyen rossz meg izé...hát nemtom nekem semmi gáz nemvolt vele, aztán jött 3 adag injekció...szépen szétosztva... ez sem fájt, csak kellemetlen volt, h éreztem, h áthatol a szöveteken, de nemvolt gáz, aztán elkezdte kivágni először a jobboldalit, annyit mondott, h csak lazítsak, ha öklendezni kell csináljam, ha köpni kell akkor köpjek...kb 10perc ás kinn is volt a mandula, a másikkal ugyanez, közbe folyamatosan sütötte el, amikor vágta, szóval amint készvolt, már mehettem is. Tolószékbe vissza, ágyra fel, szobába vissza. Jólvolta,...aztán elkezdett múlni a fájdalomcsillapító. Kértem egy kúpotAz kb 20 perc alatt hatott, sikerült is elaludnom. Műtét után 2 órával ihattam először. POntosabban innom kellett. Nemjó érzés, de muszáj. Mindenki aki műtétre vár ERŐLTESSE AZ IVÁST!! Higgyétek el a másnap sokkal jobb lesz. 4óra múlva kértem még egy kúpot, az aztán elég is volt éjszakára...3szor ébedtem fel, ittam 2-3 korty teát, és már aludtam is
Másnap tökjóvolt, reggel egy tabletta aztán ez 4óránként, én már telefonálgattam, járkáltam mindefele. Rggelire egy kifli mackósajttal, ebéd rántott leves volt....azt nem szeretem szóval nem ettem, meg rizsfelfujt, annak megettem a felét. Vacsira meg mégegy kifli és egy körözöttes kenyérNem mondom, h nem fájt, de erőltetni kell. És igyatok sokat. Tea meg ásványvíz. Estére megint elég volt egy tabletta...
Ma már itthon vagyok, jobban fáj mint tegnap, d eazért a lencsefőzelék lement
Tudom, h nem egyiknapró a másikra múlik el, de fájdalomcsillaptoval kilehet bírni.
Na ennyi.
Én rosszabbra számítottam, de [I]túléltem[/I]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest