Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kordi
csendes tag
Sziasztok!
Már régen jártam erre felétek, de megígértem magamnak,hogy ha lesz értelme kivetetni a mandulámat akkor megírom.
Nekem az arcom volt rettentően pöttyös, kiütéses a mandulám miatt. Most már biztosan mondhatom, hogy ő volt a bűnös.
Nyolc hónapja történt és most már nagyon szép az arcom. Teljesen elmúlik és újra a régi!!!!
Mindenkinek bátorságot kívánok hozzá. -
Kordi
csendes tag
Sziasztok!
18.-án átestem én is e nagy feladaton.
Engem Szegeden műtöttek.17.-én bevonultam felvettek az osztályra,majd hazajöhettem és másnap reggel fél 8-ra vissza. Ameddig a felvételemre vártam addig jöttek mentek a műtött emberek.Az egyik sírt a másik nevetett. Gondolni sem mertem melyik miért????
Szóval nem adott erőt a másnapi dologhoz.
Altatásban szerettem volna, mert nem voltam kíváncsi hogyan kínoznak.De.....
reggel 2 leendő szobatársam akik már 2 naposak voltak és készültek haza, azon voltak,hogy meggyőzzenek a helyi érzéstelenítés milyen jó dolog. Azután jött az altatóorvos aki szintén az altatást ellenezte. A saját orvosom pártatlan maradt mondván ő azt csinálja amit én szeretnék.Szóval gyorsan úgy döntöttem bevállalom.
Szerencsére én voltam az első és nem sokat kellett izgulnom.Meg jött a bátorító szuri is. Nem bántam meg!!!!! Semmit sem éreztem. A Lidocain hatott, mondjuk a doki jó 20 percet késett ezért volt ideje hatni. Azután még ő is befújt és teljes volt a siker.15 percig tartott.
Utána jött az altató orvos is,hogy milyen volt?? Bologattam neki hogy JÓ!!
Egy óráig egész jó volt, de utána jött a fájdalom. Le kellett nyelnem egy csillapítót az nagyon fájt.Az első nap így telt, 2 l teát meg kellett inni és 4 Cataflam-ot,meg persze fagyit.Azt nálunk csak az első nap engedélyezték.Azóta mondhatni minden nap jobb. Ma vagyok 10 napos és ma már nem vettem be gyógyszert és már ettem is.Eddig ez nem nagyon ment.Napi 3 Cataflam , természetesen evés előtt.Tegnap ez 2-re csökkent.Ma remélem még jobb lesz.Én sokat pihenek, vigyázok magamra,nem eszem meleget,hideget, nem emelek,csak tusolok,stb...
A lepedék még csak az egyik oldalon vált le.
Mindenkinek kitartást hozzá,ha indolkolt akkor ki kell venni!!!! -
Kordi
csendes tag
Szia mindenkinek!!!
Már szombat van és nekem még mindig szurkál a torkom.Teázom, gyógyszert eszek,vitaminokat és még méhpempős mézet is. Szóval mindent megteszek de mégsem akar elmúlni.Félek, hogy a szerdai műtét elmarad és megint várhatok egy hónapot.
Már nem érdekel a fájdalom sem csak lennék túl rajta. Évek óta szenvedek vele. Kb: 5 éve kezdődött az arcom pirosodásával.Bőrgyógyász megállapította,hogy allergiás vagyok.Semmit ami piros nem ehetek és ihatok. Fogorvos már húzott ki fogamat mégsem változott semmi.Már egy éve járok a fül-orr gégészhez aki mindig mintát vett a torkomból, talált rajta bacikat, gyógyszert adott egy kis idő után kezdődött elölről.Majd kerestem egy másik orvost aki javasolta ,hogy ő kiveszi a mandulámat,mert az nem jó ha ennyi baj van vele. Ezért már nagyon szeretnék megválni e drága testrészeimtől. -
Kordi
csendes tag
Sziasztok!
Február 18.-án lesz a műtétem.Legalábbis remélem,mert most is piros a torkom.Kb: 3 hetente így van, ezért elég nehéz kifogni,hogy jó állapotban legyen. Most próbálok felépülni szerdáig.Van-e valakinek valami tuti ötlete a javulásra?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest