- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
azért olvasgass itt, mások is így kezdték..aztán jött a "pofára esés"
nem kívánom neked,hogy igazam legyen...de nem szokott ilyen egyszerű lenniamúgy én ezt akkor sem értem, én 5 napig bent voltam a kórházba pedig semmi komplikáció nem volt. sokakat meg haza enged pár órával a műtét után,hogyan van ez? nem értem..
-
tonsila
csendes tag
jézus! engem pénteken műtöttek délelőtt, és szerintem még vasárnap se voltam képbe, nehogy autót vezetni! én szombaton mikor kiengedtek kb azt sem tudtam hol vagyok, totál KO voltam, biztos hogy nem tudtam volna vezetni, csk kb néztem ki a fejemből leszedálva
mondjuk engem altattak, nyilván azért, ha téged nem altattak lehet hogy haza tudsz vezetni, de szerintem inkább kérj meg valakit, azért akárhogy is, ez egy műtét, és eléggé leszívja az embert...
nekem különben kifejezetten mondta az orvos, hogy ezt oldjam meg másnap, hogy valaki kocsival hazavisz....de mondom, engem altattak, és az azért más... -
Palincs
csendes tag
Sziasztok!
No, holnap leszek két hetes
Most már egészen szép az élet, bár tompán még fáj a torkom, és jobban örülnék, ha nem tenné. De mindenféle kaja, pia lemegy, és egyáltalán nem zavaró, úgyhogy elköszönök Tőletek. Jó volt társaságban élvezni a mandulaműtét élményeit. Ha esetleg valami romlás állna be, azt elújságolom.
Akik műtét előtt állnak, azoknak azt mondom, amit Chilinek: gondoljatok arra, hogy lehet mázlitok is. Ne úgy készüljetek rá, mint egy inkvizíciós eljárásra, hogy irány a kínzókamra, és nincs mese, nagyon megszívjátok. Lehet, hogy csak egész elviselhető mértékben.
Műtét utánra nagyon okos Sündi listája az 528-ban, ami általános tanácsként erről a remek dologról megfogalmazható, az benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest